ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Θανάσης Αντετοκονμπο θέλει να είναι δίπλα στην Εθνική παρά τον τραυματισμό του

Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the second half of an NBA basketball game Saturday, March 25, 2023, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the second half of an NBA basketball game Saturday, March 25, 2023, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Κοντά στην Εθνική θέλει να βρίσκεται, έστω και τραυματίας, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε έναν ρόλο σαν εκείνον που είχε στη Λετονία ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μήνες, ωστόσο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα μείνει ακόμη κι έτσι κοντά στο μπάσκετ και κυρίως κοντά στην Εθνική Ελλάδας. Όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου την Τρίτη (28/5), η ΕΟΚ περιμένει πως θα τον έχει στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το φετινό καλοκαίρι, στο προολυμπιακό του Πειραιά και ευχή όλων και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Elevator θέλει να έχει ρόλο σαν αυτόν που είχε πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Εθνική Λετονίας ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, την ώρα που στο περιβάλλον θα μπουν και οι Γιώργος Τσιάρας - Κώστας Χαραλαμπίδης, άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βασίλη Σπανούλη. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αχίλλειο, σε κορυφαίο γιατρό στις ΗΠΑ, με την ελπίδα το διάστημα της απουσίας του να μην ξεπεράσει τους έξι μήνες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ