ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ δείπνησε με τον Λαπόρτα στην Βαρκελώνη, ενόψει της ανακοίνωσής του

Ο Χάνσι Φλικ στον πάγκο της Γερμανίας, σε διεθνές φιλικό ματς κόντρα στην Κολομβία | 20 Ιουνίου 2023
Ο Χάνσι Φλικ στον πάγκο της Γερμανίας, σε διεθνές φιλικό ματς κόντρα στην Κολομβία | 20 Ιουνίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Χάνσι Φλικ μετράει αντίστροφα για να διαδεχτεί και επίσημα τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με τον Γερμανό προπονητή να δειπνεί σε εστιατόριο της Βαρκελώνης μαζί με τον Τζοάν Λαπόρτα και μέλη της διοίκησης των μπλαουγκράνα.

Ο Τσάβι αποχαιρέτησε οριστικά την Μπαρτσελόνα μετά από τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Σεβίλλη την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η θέση του στον πάγκο δεν θα μείνει για πολύ καιρό ορφανή.

Ουσιαστικά, είναι θέμα ημερών ή ακόμη και ωρών να υπάρξει η ανακοίνωση με το όνομα του αντικαταστάτη του, με τον Χάνσι Φλικ να αποτελεί τον εκλεκτό του Τζοάν Λαπόρτα για να ηγηθεί του καταλανικού συλλόγου την επόμενη ημέρα.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν το πρώτο τους τετ α τετ το βράδυ της Τετάρτης, με καταλανικά μέσα να αποκαλύπτουν πως ο Γερμανός προπονητής μαζί με τον μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι, δείπνησε σε εστιατόριο της Βαρκελώνης μαζί με τον ισχυρό άνδρα των μπλαουγκράνα αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης.

Μεταξύ αυτών ήταν ο αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε, ο αθλητικός διευθυντής Ντέκο, καθώς και οι Μπόγιαν Κρκιτς και Ζοάν Σολέρ, με τα καταλανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Χάνσι Φλικ είχε την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα και πως θα υπογράψει για δύο σεζόν: μέχρι το 2026 που ολοκληρώνεται η προεδρική θητεία του Λαπόρτα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ