ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το depth chart του Ολυμπιακού μετά από τον τραυματισμό-σοκ του Μουσταφά Φαλ

Το depth chart του Ολυμπιακού μετά από τον τραυματισμό-σοκ του Μουσταφά Φαλ
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ένας τραυματισμός, πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την τελική ευθεία της σεζόν. Δείτε το Depth Chart της ομάδας του Πειραιά μετά από το πρόβλημα με τον Μουστάφα Φαλ.

Η είδηση του τραυματισμού του Μουστάφα Φαλ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα μείνει εκτός για εβδομάδες/μήνες, έχει παγώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και φυσικά και τους ανθρώπους του οργανισμού. Η κολώνα της ομάδας στη ρακέτα θα απουσιάσει από τα ημιτελικά με το Περιστέρι και από τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό (αν φυσικά οι αιώνιοι φτάσουν εκεί), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να ανεβάσει μία θέση τον Φιλίπ Πετρούσεβ και άλλη μία τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας προπονητής θα στηριχθεί στον Νικόλα Μιλουτίνοβ και θα έχει δεύτερο πεντάρι τον Πετρούσεβ, την ώρα που στο τέσσερα θα ξεκινάει ο Άλεκ Πίτερς και στη συνέχεια θα βοηθάει ο Κώστας Παπανικολάου. Ο "Παπ" θα ξεκινάει στο τρία και στη συνέχεια εκεί θα αγωνίζονται οι Σακίλ ΜακΚίσικ - Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς στο ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν βρίσκονται πλέον οι Ίγκνας Μπραζντέικις (2-3), Λουκ Σίκμα (4-5), Μόουζες Ράιτ (5). Τρίτος σέντερ θα είναι ο Γιώργος Τανούλης.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης
  • SG: Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης
  • PF: Άλεκ Πίτερς
  • C: Νικόλα Μιλουτίνοβ, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργος Τανούλης

Πλέον, ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να κόβει έναν παίκτη πριν από κάθε αγώνα καθώς έχει έξι ξένους ενεργούς. Τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Νικόλα Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ