ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άρνηση της CVC για εγκατάσταση γιγαντοοθόνης στη Μαρίνα Ζέας, προσπάθειες να μπει σε άλλο σημείο

Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ολυμπιακού
Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η εταιρεία CVC που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης, που θα προβάλλει τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του για τον τελικό του Conference League. Ο κόσμος των ερυθρόλευκων είναι στις επάλξεις για να παρακολουθήσει το ματς.

Ο Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά προγραμματίζουν να εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων, που δεν θα βρίσκονται στην OPAP Arena το μεγάλο παιχνίδι.

Μία από αυτές σχεδιαζόταν να μπει στη Μαρίνα Ζέας. Ωστόσο η εταιρεία CVC που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα, αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά .

Έτσι, γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο και τον Ολυμπιακό να εγκατασταθεί σε χώρο που δεν ανήκει στη CVC και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ