STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νίκες για τους γηπεδούχους, διακοπή στη Θεσσαλονίκη

Νίκες για τους γηπεδούχους, διακοπή στη Θεσσαλονίκη
INTIME SPORTS

Τις πρώτες νίκες τους στο πρωτάθλημα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League πανηγύρισαν Ρέθυμνο, Απόλλων και Τρίκαλα, οι οποίοι επικράτησαν ΚΑΟΔ, Πανελευσινιακού και Κόροιβου αντίστοιχα. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν τελείωσε ποτέ.

Οι Κρητικοί έχοντας τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης επικράτησαν του ΚΑΟΔ με 72-66, ενώ οι Αχαιοί σε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ, κέρδισε τον Πανελευσινιακό με 91-82. Τα Τρίκαλα πανηγύρισαν κι αυτά με τη σειρά τους την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Κόροιβου με 102-93, στη δεύτερη παράταση. Όσο για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, διακόπηκε οριστικά 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το Ρέθυμνο, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μουχάμαντ Φαγιέ εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ ( 72-66 ).

Ο Απόλλων Πατρών, αφού έβαλε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Πανελευσινιακού στο κλειστό της Περιβόλας με 91-82 .

Μετά από ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση και κράτησε την αγωνία όσων το παρακολούθησαν μέχρι το τέλος, τα Τρίκαλα πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Κόροιβου Αμαλιάδας με 102-93 .

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς διεκόπη οριστικά 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 31-33.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (19/10)

ΑΕΚ-Πανιώνιος 15:00
ΑΕΝΚ-Ολυμπιακός 17:00

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (20/10)

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 17:00

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ