VIRAL

Το απολαυστικό σχόλιο του Ντίνι για τον Φαν Ντάικ!

Το απολαυστικό σχόλιο του Ντίνι για τον Φαν Ντάικ!

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του Γουότφορντ - Λίβερπουλ, ο Τρόι Ντίνι έβαλε το πρώτο... γκολ κόντρα στους κόκκινους μέσω μίας τρομερής ατάκας που ξεστόμισε στη φυσούνα για τον Φαν Ντάικ (VIDEO).

Η Λίβερπουλ αποτελούσε μία από τις ομάδες που τον ταλαιπωρούσαν παραδοσιακά, όμως στη μάχη του Σαββάτου ο Τρόι Ντίνι έβγαλε το άχτι του, με τον αρχηγό της Γουότφορντ να έχει τεράστια συμβολή στο 3-0 κόντρα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Σαρ και πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ο Ντίνι είχε κερδίσει τη μάχη με την Λίβερπουλ πριν καν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα καθώς είχε εντυπωσιάσει άπαντες με μία ατάκα του στη φυσούνα, πριν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

"Εάν πλήρωνες λίγα περισσότερα χρήματα, θα μπορούσες να βρίσκεσαι εκεί", είπε στη μασκότ που θα τον συνόδευε κατά την έξοδό του από τη φυσούνα, δείχνοντας προς το μέρος του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ άκουσε τα λόγια του Ντίνι και παρότι απέφυγε να τον συναντήσει με το βλέμμα του, δεν έκρυψε το χαμόγελό του, με τον φορ της Γουότφορντ να είναι πάντως εκείνος που γέλασε τελευταίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-0: Με τριάρα έσπασε το αήττητο των 44 αγώνων
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ