ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Αυτή είναι η αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας στον 2ο γύρο του Μαϊάμι

Maria Sakkari, of Greece, reacts as she plays Diane Parry, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 13, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2024 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Τον αντίπαλό της στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Μαϊάμι έμαθε η Μαρία Σάκκαρη (Νο9), η οποία θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Κινέζα Γιουέ Γιουάν. Πότε θα γίνει το ματς.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) μετά την εξαιρετική της πορεία στο India Wells, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4. 6-0) από την Ίγκα Σβιόντεκ (Νο1), πλέον στρέφει την προσοχή της στο τουρνουά του Μαϊάμι.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέρασε άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γιουέ Γιουάν την Πέμπτη (21/03), με την ώρα να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Κινέζα αθλήτρια πέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο της Ρωσίδας Άννα Μπλίνκοβα με 2- 0 σετ (6-4, 6-2). Η Γιουάν βρίσκεται στο νούμερο 37 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στο πρόσφατο τουρνουά του Indian Wells έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ήταν στο Australian Open του 2023, με τη Σάκκαρη να κερδίζει στον πρώτο γύρο του Grand Slam με 2-0 (6-4, 6-1).

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ