MIAMI OPEN

Οι κληρώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells © 2024 RYAN SUN / AP IMAGES

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν το μονοπάτι τους στο Miami Open.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη παραμένουν στις ΗΠΑ κι έπειτα από το Ίντιαν Γουέλς θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Μαϊάμι.

Αμφότεροι έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους, στον δρόμο προς την κατάκτηση του Miami Open που θα τους δώσει 1000 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Ο Τσιτσιπάς περνάει bye τον 1ο γύρο και στον 2ο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ντένις Σαποβάλοφ με τον Λουτσιάνο Νταρντέρι.

Αν προκριθεί στη φάση των 32, θα βρει απέναντί του έναν εκ των Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Αρτούρ Φιλς ή Ματέο Αρνάλντι.

Στον επόμενο γύρο ενδέχεται να εμφανιστεί κάποιος από τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Άντι Μάρεϊ, Ματέο Μπερετίνι ή Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί, ενώ στα προημιτελικά μπορεί να αντιμετωπίσει το νο3 της ATP, Γιάνικ Σίνερ και στα ημιτελικά κάποιον εκ των Κάσπερ Ρουντ, Τέιλορ Φριτζ ή Ντανίιλ Μεντβέντεφ,

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα συμμετάσχει κι έτσι ο πιο μεγάλος αντίπαλος που μπορεί να βρει ο Τσιτσιπάς απέναντί του είναι το νο2, ο Κάρλος Αλκαράθ, αλλά μονο στον τελικό.

Η κλήρωση της Σάκκαρη

Η Σάκκαρη έφτασε μέχρι τον τελικό στο Ίντιαν Γουέλς και η προσπάθεια για κάτι παραπάνω στο Μαϊάμι θα αρχίσει από τον 2ο γύρο με αγώνα κόντρα στην Άνα Μπλίνκοβα ή στην Γιουέ Γιουάν.

Αν προκριθεί στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει κάποια εκ των Ντάρια Σαβίλ, Σουάι Ζανγκ ή Νταϊάνα Γιαστρέμσκα και τα αρκετά δύσκολα θα αρχίσουν στη φάση των 16 όπου μπορεί να βρεθεί κάποια εκ των Γέλενα Οσταπένκο, Έμα Ραντουκάνου ή Άνα Καλίνσκαγια.

Στα προημιτελικά μπορεί να συναντήσει την Έλενα Ριμπάκινα, την Ελίζ Μέρτενς ή την Βίνους Γουίλιαμς μεταξύ άλλων και στα ημιτελικά μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα, την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κ.ά.

Αν θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ίγκα Σβιόντεκ για τον χαμένο τελικό στο Ίντιαν Γουέλς θα πρέπει να φτάσει μέχρι τον τελικό (όπως κι η Πολωνή), ενώ μόνο εκεί μπορεί να βρει και τις Κόκο Γκοφ, Τζέσικα Πεγκούλα και Ονς Ζαμπέρ.

TAGS MIAMI OPEN ATP WTA ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ