TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Μακροχρόνια από τον Ζ' και τον Η' όμιλο του Μουντιάλ

Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος
Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον έβδομο και τον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ και ποντάρει σε δύο μακροχρόνιες επιλογές.

Στον έβδομο όμιλο βρίσκεται η Βραζιλία που είναι το φαβορί του τουρνουά σύμφωνα με τις εταιρίες και από εκεί και πέρα υπάρχουν επίσης οι Σερβία, Ελβετία και το Καμερούν. Ένας όμιλος κατά 3/4 ίδιος με αυτόν του στο Μουντιάλ του 2018. Η μοναδική διαφορά είναι πως το Καμερούν παίρνει τη θέση της Κόστα Ρίκα.

Η λογική λέει πως οι Βραζιλιάνοι θα πάρουν την πρώτη θέση και η δεύτερη θα παιχτεί ανάμεσα στους Σέρβους και στους Ελβετούς. Αν και στα παγκόσμια κύπελλα δεν είναι τίποτα τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Προγνωστικά Στοιχήματος - Ζ' όμιλος

Το 2018, οι Ελβετοί είχαν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση, κερδίζοντας με ανατροπή στο τελευταίο παιχνίδι τους Σέρβους. Σε αυτό το τουρνουά όμως, έχω την αίσθηση πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Το ρόστερ που έχουν οι Σέρβοι είναι εξαιρετικό και ο Στοΐκοβιτς έχει καταφέρει να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Την έχουν ανάγκη οι Σέρβοι την καλή ψυχολογία και την πίστη στον προπονητή τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ποιότητα των Σέρβων

Ο Στοΐκοβιτς έχει ένα ρόστερ με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, το οποίο προσπαθεί να το δέσει παίζοντας με τρεις στην άμυνα. Χρησιμοποιεί τους Κόστιτς και Ζίβκοβιτς στις πλευρές και τον Τάντιτς πίσω από το επιθετικό δίδυμο, το οποίο σχηματίζουν οι δύο εκ των Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς και Γιόβιτς. Έχουν σπουδαίο ταλέντο οι Σέρβοι και είναι στο χέρι τους να πάρουν την πρόκριση που δίνεται στο 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος - Η' όμιλος

Στον όγδοο όμιλο μετέχει η Πορτογαλία, η Ουρουγουάη, η Γκάνα και η Νότια Κορέα. Ο Φερνάντο Σάντος στις δύο τελευταίες διοργανώσεις δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το ρόστερ, που του προσφέρει απλόχερα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Δεν βρήκε τον τρόπο να πάρει όσα μπορούσαν να δώσουν κυρίως οι Μπρούνο Φερνάντες και ο Μπερνάρντο Σίλβα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέβες και Λεάο λύνουν τα χέρια του Σάντος

Έχω την αίσθηση πως η καλή χρονιά που πραγματοποιεί ο Νέβες και ο εντυπωσιακός Λεάο, θα τον βοηθήσουν για να διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων διοργανώσεων. Οι Πορτογάλοι αντιμετώπισαν πρόβλημα από την προσπάθεια του Σάντος να παίξει με δύο κεντρικά χαφ, χρησιμοποιώντας τα πολύ βαριά κορμιά των Καρβάλιο και Ντανίλο στον άξονα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νέβες μπορεί να προσφέρει μία πιο σύγχρονη λύση, που θα βοηθήσει περισσότερο δημιουργικά αλλά και θα φέρει περισσότερο επιθετικότητα στο μαρκάρισμα. Ο Λεάο έρχεται να δώσει πλάτος, ταχύτητα και οι Μπρούνο Φερνάντες και Μπερνάρντο Σίλβα θα έχουν ακόμη έναν συμπαίκτη, που θα μπορούν να αξιοποιούν με τις δημιουργίες τους. Επίσης, ο άσος της Μίλαν μπορεί να ελευθερώνει και τον Ρονάλντο.

Έχει τεράστιο κίνητρο ο Κριστιάνο να αποδείξει πως δεν ξόφλησε. Η ομάδα έχει ταλέντο να τον βοηθήσει. Λάθη σε αυτά τα τουρνουά γίνονται, μοιάζει όμως δύσκολο να μη βάλει τα περισσότερα τέρματα σε αυτόν τον όμιλο η Πορτογαλία, στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πρόκριση από τον ΣΤ' όμιλο: Σερβία (απόδοση 2.10)
  • Περισσότερα γκολ στον Ζ' όμιλο: Πορτογαλία (απόδοση 1.60)

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ