TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Μακροχρόνια από τον Γ' και το Δ' όμιλο του Μουντιάλ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τον Ζιλ Κουντέ στον αγώνα της Δανίας με τη Γαλλία για το Nations League
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τον Ζιλ Κουντέ στον αγώνα της Δανίας με τη Γαλλία για το Nations League © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ και ποντάρει σε δύο μακροχρόνιες επιλογές.

Στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ μετέχουν η Αργεντινή, η Πολωνία, με Μεξικό και η Σαουδική Αραβία.

Προγνωστικά Στοιχήματος - Γ' όμιλος

Χαμηλές τιμές χωρίς αξία, για την πρωτιά της Αργεντινής και την τέταρτη θέση της Σαουδικής Αραβίας. Η Αργεντινή φαντάζει ως το φαβορί του ομίλου, έχει την τύχη να ξεκινά με τον πιο αδύναμο αντίπαλο στην πρεμιέρα, που μπορεί να της δώσει αυτοπεποίθηση, όμως ακόμη δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.

Ο Σκαλόνι πάντως, ανέλαβε σαν υπηρεσιακή λύση το 2019 και κατάφερε να μονιμοποιηθεί. Κατάφερε επίσης να γίνει ο μόνος προπονητής που μαζί του κατέκτησε τίτλο ο Λιονέλ Μέσι. Προσωπικά θα περιμένω να τους δω τους Αργεντινούς και μετά να τους κρίνω.

Έχουν αργό κέντρο με τους Παρέδες, Ντε Πολ στον άξονα, δεν θεωρώ πως αξίζει να πάρουν ποντάρισμα στις μικρές τιμές που δίνονται για την πρώτη θέση. Ειδικά το Μεξικό θα κυνηγήσει την πρωτιά και μπορεί να γίνει κακός μπελάς. Η λογική λέει πως η Σαουδική Αραβία θα είναι στην τέταρτη θέση, όμως και σε αυτή την περίπτωση οι αποδόσεις είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Στόχος ο προημιτελικός για τον Μεξικό

Το Μεξικό μετρά οκτώ διαδοχικές προκρίσεις από τη φάση των ομίλων και οκτώ διαδοχικούς αποκλεισμούς στους 16! Ο στόχος ασφαλώς και είναι επιτέλους, να καταφέρουν να πάνε στα προημιτελικά του Μουντιάλ κάτι που το είχε πετύχει ο προπονητής τους, Χεράρδο Μαρτίνο το 2010 με την Παραγουάη.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει αναλάβει ένα γρήγορο ρόστερ, που ασφαλώς και μπορεί να χωθεί ανάμεσα στην Αργεντινή και την Πολωνία. Το ποδόσφαιρο παίζεται στην ταχύτητα και το Μεξικό, με ένα πολύ γεμάτο ρόστερ μεσοεπιθετικά, με πολλές επιλογές στον άξονα, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Πινέδα, Ροντρίγκες, Αλβάρες και τον Λοσάνο στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έτοιμος να κάνει την διαφορά με την ταχύτητα του, έχει σαν στόχο μία πορεία ως τα προημιτελικά.

Περιμένω στην πρεμιέρα με την Πολωνία να αξιοποιήσει πως είναι πολύ πιο γρήγορη ομάδα και να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου. Οι Πολωνοί δέχθηκαν γκολ στα 17 από τα τελευταία 21 παιχνίδια τους και έχουν πολύ αργή άμυνα. Η πρόκριση από τον όμιλο του Μεξικό δίνεται στο 1.85. Επιτυχημένη πορεία πάντως θα έχουν αν αποκλείσουν την ομάδα που θα συναντήσουν από το τέταρτο γκρουπ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος - Δ' όμιλος

Στον τέταρτο όμιλο κάποιος πρέπει να ξεματιάσει τους Γάλλους. Απίστευτα πολλά τα προβλήματα τραυματισμών, έχουν δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα στον Ντεσάν. Από την αποστολή των παγκόσμιων πρωταθλητών απουσιάζουν οι Καντέ, Πογκμπά, Ουμτιτί, Κιμπεμπέ και έχασαν επίσης τον σούπερ φορμαρισμένο άσο της Λειψίας, Ενκουνκού, που τραυματίστηκε στην προπόνηση από μία αμυντική προσπάθεια του Καμαβινγκά και θα χάσει τη διοργάνωση.

Επίσης οι Βαράν και Μπενζεμά, συνεχίζουν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσουν από το πρώτο παιχνίδι και σε πια κατάσταση θα βρεθούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Καταλαβαίνετε, πως ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι, είναι δύσκολο να βρεθεί ισορροπία καθώς οι Γάλλοι πηγαίνουν στο Κατάρ χωρίς τη ραχοκοκαλιά τους.

Υπερβολικό το άνοιγμα των τιμών

Ο όμιλος με Τυνησία, Αυστραλία μοιάζει βατός, όμως οι μικρές τιμές για την πρώτη θέση της Γαλλίας δεν έχουν αξία. Προσέξτε, δίνουν σε απόδοση 1.40 τους Γάλλους για την πρώτη θέση και σε απόδοση 4.00 να την πάρουν οι Δανοί. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πρόσφατα αντιμέτωπες στο Nations League και οι παίκτες του Κάσπερ Χιούλμαντ κέρδισαν μέσα-έξω τους "τρικολόρ".

Επίσης, στο πρόσφατο Euro, οι Γάλλοι αποκλείστηκαν στο πρώτο νοκ άουτ, έχοντας περισσότερες λύσεις απ' τι στο φετινό Μουντιάλ και οι Δανοί έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά, βγάζοντας απίθανα ψυχικά αποθέματα, σε ένα τουρνουά που βίωσαν το απόλυτο σοκ με την περιπέτεια του Κρίστιαν Έρικσεν, στην πρεμιέρα με τη Φινλανδία.

Ξεκάθαρα είναι λανθασμένο και αδικαιολόγητο το τόσο μεγάλο άνοιγμα των τιμών ανάμεσα στους Γάλλους και στους Δανούς. Θα αγοράσω λοιπόν σε απόδοση 4.00 να πάρουν την πρώτη θέση οι Δανοί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πρόκριση από τον Γ' όμιλο: Μεξικό (απόδοση 1.85)
  • Πρώτη θέση στον Δ' όμιλο: Δανία (απόδοση 4.00)
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ