TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Μακροχρόνια από τον Α' και το Β' όμιλο του Μουντιάλ

Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Ολλανδίας
Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Ολλανδίας AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ και ποντάρει σε τέσσερα μακροχρόνιες επιλογές.

Το Μουντιάλ ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή και έχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες για να πάρουμε μία πρώτη γεύση και να αγοράσουμε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα, σε δίκαιες τιμές. Από σήμερα και κάθε ημέρα θα κοιτάμε τον κάθε όμιλο ξεχωριστά.

Προγνωστικά Στοιχήματος - Α' όμιλος

Στον πρώτο όμιλο, βρίσκονται οι διοργανωτές, οι Ολλανδοί του Φαν Χαλ, οι νικητές του Κόπα Άφρικα και η έκπληξη της Νότια Αμερικής. Οι Σενεγαλέζοι πήγαν τον Μανέ σε μάγο για να τον κάνει καλά, ο Ισημερινός κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης αξιόλογες ομάδες, όπως το Περού, η Κολομβία και η Χιλή.

Το μεγάλο μειονέκτημα των διοργανωτών

Πάντοτε οι διοργανωτές τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής, ειδικά στα τουρνουά της FIFA, που συνηθίζεται να έχουν κι άλλες αβάντες. Η λογική πάντως λέει πως το Κατάρ δεν είναι για πολλά πράγματα.

Το πρωτάθλημα τους έχει λεφτά, κάτι που βοηθά τους ποδοσφαιριστές να βρίσκουν πολύ γερά συμβόλαια στην εγχώρια λίγκα. Όμως αυτό τους κάνει να μη νοιώθουν την ανάγκη, να κοιτάξουν την αγορά της Ευρώπης για να ψάξουν εμπειρίες, με συνέπεια όλοι οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται εντός συνόρων.

Δεν υπάρχει εμπειρία και δεν είναι και εύκολο η συγκεκριμένη ομάδα να κριθεί με ασφάλεια. Πάντως στα δυνατά φιλικά που έδωσε το Κατάρ, μέσα στο 2021, γνώρισε 5 ήττες με σκορ, 1-18. Η λογική λέει πως δύσκολα θα αποφύγει την τέταρτη θέση. Το να τερματίσει 4ο το Κατάρ, δίνεται στο 1,60.

Σκοράρουν μόνο οι Ολλανδοί

Η Σενεγάλη κατέκτησε το Κόπα Άφρικα, όμως αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα και στο Μουντιάλ, την ώρα που γράφεται το κείμενο, είναι αμφίβολο σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρεθεί ο Σάντιο Μανέ, καθώς τραυματίστηκε στο προτελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν.

Από τα επτά ματς που έδωσε στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα τα τρία έληξαν στο 0-0. Τη Ζιμπάμπουε την κέρδισε με πέναλτι στο 95ο λεπτό και το Πράσινο Ακρωτήρι ενώ έμεινε πρώτα ο αντίπαλος με εννιά παίκτες. Έχει καλή αμυντική λειτουργία και αν έχει καλά τον Μανέ θα διεκδικήσει με τον Ισημερινό τη δεύτερη θέση.

Ο Ισημερινός κατάφερε μέσα από την καλή του αμυντική λειτουργία, να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη τετράδα στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής και σχετικά εύκολα, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Όμως είναι μία πραγματικότητα πως και αυτός δυσκολεύεται πολύ στο γκολ, όπως και η Σενεγάλη. Έχει δώσει το 2022 δέκα παιχνίδια, επίσημα και φιλικά και έχει σκοράρει μόνο στα έξι. Μάλιστα, σε κανένα από αυτά δεν πέτυχε πάνω από ένα τέρμα. Θα στηριχτεί στην καλή του άμυνα και στην ικανότητα του να πηγαίνει τα παιχνίδια ανάμεσα στο 0-0 και στο 1-0.

Καταλαβαίνετε πως όσα διαβάσατε πιο πάνω οδηγούν στα εξής συμπεράσματα: Ο όμιλος εξαρτάται από την Ολλανδία του Φαν Χαλ και μοιάζει πολύ δύσκολο να μην έχει την καλύτερη επίθεση σε αυτό το γκρουπ, με ομάδες που δεν έχουν το γκολ. Από το 1.35 που δίνεται να πάρει την πρώτη θέση η Ολλανδία, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το 1,60 για να βάλει τα περισσότερα τέρματα στον όμιλο.

Ελευθερώνοντας τον Ντεπάι

Επίσης, ο Φαν Χαλ, με το 3-5-2 που χρησιμοποιεί, προσπαθεί να ελευθερώνει τον Ντεπάι για να παίζει με πρόσωπο στην εστία. Αυτό το κάνει, είτε βάζοντας δίπλα του τον γρήγορο Μπεργκβάιν, είτε με έναν εκ των κλασικών φορ που διαθέτει στο ρόστερ (Βέρχοστ ή Ντε Γιονγκ).

Ο άσος της Μπάρτσα ψάχνει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς δεν είναι βασικός στα πλάνα του Τσάβι και το Μουντιάλ για αυτόν, είναι ευκαιρία να προσελκύσει κάποια άλλη μεγάλη ομάδα. Εκτελεί πέναλτι και στημένα, οπότε το να βγει πρώτος σκόρερ στον όμιλο ο Ντεπάι στο 3.30 μοιάζει να είναι από πλευράς απόδοσης και ποδοσφαιρικής λογικήe, το πιο δίκαιο bet που μπορεί κάποιος να αγοράσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος - Β' όμιλος

Στον δεύτερο όμιλο το μεγάλο φαβορί είναι οι Άγγλοι. Για πολλούς άξιζαν να κατακτήσουν Euro, δεν διαχειρίστηκε όμως καλά τη διαδικασία των πέναλτι ο Σαουθγκέιτ και έχασαν το τρόπαιο από τους Ιταλούς. Ο όμιλος είναι βατός με Ουαλία, ΗΠΑ και Ιράν.

Η μάχη αφορά τη δεύτερη θέση

Εκτός απροόπτου, δύσκολα θα καταφέρει η ομάδα του Ιράν να είναι ανταγωνιστική και η μάχη για τη δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στην Ουαλία και στις ΗΠΑ. Οι Ουαλοί μπορεί να έχουν να παίξουν σε Μουντιάλ από το 1958, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι έμπειροι από μεγάλες διοργανώσεις, καθώς είχαν καλή πορεία στα δύο τελευταία Euro.

Μοιάζει ο όμιλος να είναι ξεκάθαρος για την πρώτη και την τελευταία θέση: Αγγλία-Ιράν θα το βρείτε στο 1.90 και να έχει ανοιχτή τη μάχη για τη δεύτερη ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ουαλία. Εδώ θέλω να τονίσω πως πολλές φορές σε αυτές τις διοργανώσεις υπάρχουν εκπλήξεις και τα πράγματα αποδεικνύονται πως δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, όσο φαίνονται.

Με βάση όμως τη λογική, πάμε σε μία μάχη ανάμεσα σε μία φρέσκια ομάδα, με ταχείς ποδοσφαιριστές. Η επιθετική τριάδα των Αμερικανών, αναμένεται να αποτελείται από τον 24χρονο Πούλισιτς (Τσέλσι), τον 19χρονο Ρέινα (Ντόρτμουντ) και τον 21χρονο Φερέιρα (Ντάλας), που ψηφίστηκε καλύτερος νέος παίκτης του MLS, καθώς πέτυχε 18 τέρματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στον άξονα υπάρχει και ο ΜακΚένι, που από πέρυσι είναι βασικός στη Γιουβέντους.

Οι Ουαλοι, έχουν γερασμένα τα αστέρια τους, κάτι που περιμένω να ευνοήσει της ΗΠΑ. Στο 1.90-1.95 η απλή πρόκριση των ΗΠΑ, στο 2,60 η δεύτερη θέση.

Ο μοναδικός στράικερ ικανός να βγει πρώτος σκόρερ

Ο Σαουθγκέιτ σε σχέση με το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, περιμένει να πάρει περισσότερη ώθηση, ειδικά στο ξεκίνημα από τον Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Έχει πετύχει ήδη 12 τέρματα στην Premier League, είναι πίσω μόνο από τον Χάλαντ και οδηγεί την ομάδα του Κόντε στην κούρσα για την τετράδα.

Ξεκινά σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, σε σχέση με το περσινό Euro. Επίσης, αν υποθέσουμε πως το "χρυσό παπούτσι", θα τον πάρει κάποιος καθαρός στράικερ, μόνο ο Κέιν είναι σε κατάσταση να το πετύχει. Οι Λουκάκου, Μπενζεμά, πάνε στο Μουντιάλ τραυματίες και βλέποντας και κάνοντας.

Ο Λεβαντόβσκι δεν βοηθιέται από την Πολωνία και έχει ταβάνι τα δύο γκολ σε αυτά τα τουρνουά, ενώ τα ρεπορτάζ λένε πως ο Τίτι δεν έχει στα πλάνα του για βασικό φορ τον Ζέσους. Οπότε μοιραία αν ο πρώτος σκόρερ είναι καθαρός στράικερ, το φαβορί είναι ο Κέιν. Με βάση την πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, αξίζει η απόδοση 12.00 που του δίνεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πρώτος σκόρερ στον Α' όμιλο: Ντεπάι (απόδοση 3.30)
  • Περισσότερα γκολ στον Α' όμιλο: Ολλανδία (απόδοση 1.60)
  • Δεύτερη θέση στο Β' όμιλο: ΗΠΑ (απόδοση 2.60)
  • Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης: Χάρι Κέιν (απόδοση 12.00)
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ