ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τα έξι φαβορί για την κατάκτηση του Champions League σύμφωνα με τις αποδόσεις

Το τροπαίο του Champions League
Το τροπαίο του Champions League @ 2021 EMRAH GUREL / AP IMAGES

Τα μεγάλα φαβορί και τα δυνατά αουτσάιντερ στην κούρσα για τον τίτλο του Champions League.

Σχεδόν 3,5 μήνες πέρασαν από τη φάση φάση των ομίλων του Champions League, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου. Απόψε, η δράση επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τις πρώτες νοκ άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των "16" και ασφαλώς έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα παίξει με τη Λειψία την ερχόμενη εβδομάδα, είναι το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο 3.00. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση με απόδοση 6.00 η Μπάγερν, η οποία κοντράρεται απόψε με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ ντε Πρενς. Στην τρίτη θέση είναι οι πρωταθλητές Γαλλίας στο 8.00.

Σημειώνεται, ότι στο ζευγάρι Παρί – Μπάγερν, οι μπουκ δίνουν στο 1.50 την πρόκριση των Βαυαρών στα προημιτελικά και στο 2.50 αυτή των Γάλλων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 11.00 της Νάπολι, η οποία είναι το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Οι παρτενοπέι ουσιαστικά έχουν καθαρίσει τη μάχη του τίτλου στη Serie A και θα έχουν όλη την άνεση μπροστά τους να επικεντρωθούν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, προκειμένου να κυνηγήσουν την απόλυτη υπέρβαση. Με δεδομένο μάλιστα ότι παίζουν κόντρα στην άπειρη ευρωπαϊκά Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, άρα έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους “8”, αυτό το 11.00 λογικά θα το δούμε και πιο χαμηλά στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα είναι ασφαλώς αυτό το της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ, που θα αναμετρηθούν την επόμενη Τρίτη. Μιλάμε για μία κόντρα ανάμεσα σε 20 κύπελλα πρωταθλητριών, 14 της Ρεάλ και έξι της Λίβερπουλ.

Οι μπουκ δίνουν φαβορί για να συνεχίσει στα προημιτελικά τη "βασίλισσα" στο 1.60, ενώ οι Reds παίζουν στο 2.35. Και οι δύο πάντως βρίσκονται κάτω από τη Νάπολι στα φαβορί για τον τίτλο. Πέμπτη, στο 12.00 η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, στην έκτη θέση, στο 13.00, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί η Τσέλσι στο 20.00, η Μπενφίκα και η Τότεναμ στο 25.00 και πιο πίσω η Ιντερ (35.00), η οποία στους “16” θα αντιμετωπίσει την Πόρτο (75.00), η Μίλαν (50.00) και η εξαιρετικά φορμαρισμένη Ντόρτμουντ (60.00), μετά τη χειμερινή διακοπή.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ