BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Το κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί οδηγεί στο 2.55

Ο Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με την Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League
Ο Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με την Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει το Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου, με δύο επιλογές για στοίχημα.

Ερωτευμένοι με την μπάλα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που συνδυάζει την επιστροφή του Champions League την ημέρα των ερωτευμένων. Από τους τέσσερις, βέβαια, που θα βρεθούν στο γήπεδο απόψε το βράδυ, στα στρατόπεδα των τριών μόνο έρωτας, αγάπη και αρμονία δεν υπάρχει!

Μίλαν-Τότεναμ σε μια μονομαχία για χάλκινο και ασημένιο μετάλλιο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κερδίζει επάξια το χρυσό μετάλλιο… χάλια αποδυτηρίων! Ο κακός χαμός, που έχει τις ρίζες του βέβαια από το καλοκαίρι αφού η ομάδα μόνο με ηρεμία δεν είχε μπολιάσει τα αποδυτήρια.

Από το ποιος είναι ο αρχηγός, μέχρι το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι, είχαμε πολλά επεισόδια στο σίριαλ "Τα αποδυτήρια της Παρί". Για να φτάσουμε σήμερα με τον Νέιμαρ πρωταγωνιστή της εβδομάδας. Τσακώθηκε με τον Βιτίνια γιατί δεν έβλεπε τις κινήσεις του ώστε να πασάρει σωστά. Την είπε στον μικρό, τον Εκιτικέ, γιατί έπαιζε άμυαλα και έκανε κακές επιλογές. Τσακώθηκε και με τον τεχνικό διευθυντή, Λουίζ Κάμπος, που πήγε να σβήσει τη φωτιά και τα έκανε χειρότερα!

"Συμβαίνουν αυτά" απάντησε ο Βραζιλιάνος στη συνέντευξη Τύπου και μπορεί να έχει και δίκιο. Δεν θα το βρει όμως κατά το Μόναχο μεριά. Στη Μπάγερν δεν συμβαίνουν αυτά τη δεδομένη στιγμή. Η ομάδα επέστρεψε από το Μουντιάλ ανεβάζοντας σιγά σιγά ταχύτητα, στοχεύοντας στα παιχνίδια του Champions League (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, η Μπάγερν Μονάχου δείχνει πιο έτοιμη για αυτό το παιχνίδι και το διπλό έχει προβάδισμα. Σαφώς και μιλάμε για μια αντίπαλο με τρομερό ρόστερ, που δεν ξέρεις πως ξύπνησαν σήμερα τα αστέρια της και αν αποφάσισαν να συγκεντρωθούν καθαρά στο αγωνιστικό ή… θα κερδίσουν κάποιο πέναλτι και θα πιαστούν στα χέρια μέσα στο γήπεδο για το ποιος θα το εκτελέσει.

Ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα στο παιχνίδι το να κάνει over 10,5 φάουλ η Παρί Σεν Ζερμέν στο 1.80. Είναι κομματάκι σκληρή η ομάδα του Γκαλτιέ. Διόλου τυχαίο πως σε επίπεδο Ligue 1 είναι στην πρώτη δεκάδα με τις ομάδες με τις περισσότερες κάρτες. Παράδοξο για τον πρώτο της βαθμολογίας.

Μίλαν-Τότεναμ επίσης όχι στην ιδανική συγκυρία (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι Ιταλοί μόλις το Σάββατο με το 1-0 κόντρα στην Τορίνο έβαλαν φρένο σε ένα πολύ αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Οι Λονδρέζοι, με τον Ιταλό προπονητή, αφού κέρδισαν τη Σίτι, πήγαν και διασύρθηκαν από τη Λέστερ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: 2 (απόδοση 2.55), 22:00

  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Παρί Over 10,5 φάουλ (απόδοση 1.80), 22:00

Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει στο BetMarket.gr με πλούσιες αναλύσεις, Προγνωστικά στοιχήματος, έξυπνα ειδικά, πλούσια στατιστικά και καινοτόμα εργαλεία σύγκρισης αποδόσεων πολλαπλών επιλογών σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ