ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκληρό ντέρμπι στο Σέλχαρστ, επιστρέφει στη Βιτόρια ο Χοσέλου

Ο Χοσέλου της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λας Πάλμας για τη La Liga 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χοσέλου της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λας Πάλμας για τη La Liga 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Δύο καλοπληρωμένα Bet Builder από το ματς της Ρεάλ στη Βιτόρια με την Αλαβές και τη δοκιμασία της Μπράιτον στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας.

Χωρίς πολλές επιλογές το πρόγραμμα της Πέμπτης, ξεχωρίζει το ντέρμπι Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (22:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Από επικό 2-2 στο Έτιχαντ προέρχεται η Πάλας, εκεί όπου έχανε με 2-0 από τους πρωταθλητές, μείωσε στο 76’ με το πρώτο της σουτ στον στόχο και ισοφάρισε απρόσμενα στο 90+5’ με πέναλτι. Αποτέλεσμα ψυχολογίας, για μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς. Για πρώτη φορά δεν σκόραρε φέτος στο πρωτάθλημα η Μπράιτον, στην ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ, αρκετά παθητική για τα δεδομένα της.

Ζευγάρι αρκετά οριακό, φουλ επιθετική η Μπράιτον, αρκετά αψυχολόγητη η Κρίσταλ Πάλας. Σε κάθε περίπτωση, το προφίλ των “γλάρων” μπορεί να ανοίξει το ματς και να δώσει χώρους ακόμα και στη μετριότατη επιθετικά αντίπαλό της. Υπάρχει και η προϊστορία στη μέση, με έξι σερί G/G στα μεταξύ τους ματς στο Σέλχαρστ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από εκεί και πέρα, η Μπράιτον κατατάσσεται 3η σε συνολικές κίτρινες κάρτες στην κατηγορία (46) και σε ένα ματς που αναμένεται νευρικό και οριακό, μπορεί να μαζέψει τουλάχιστον τρεις. Τέλος, ενδιαφέρον έχει η ροπή της Πάλας στα Χ ημίχρονο, 7/8 μετρά μέσα στο σπίτι της. Το 5,50 φτάνει επομένως το bet builder με το Goal/Goal, το Over 2,5 κάρτες της Μπράιτον και το Χ ημίχρονο.

Δεύτερη επιλογή από τη La Liga και το Αλαβές – Ρεάλ (22:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Δεν θα είναι εύκολο στη Βιτόρια για τη “βασίλισσα”, η οποία έχει φορτώσει πάρα πολλές απουσίες και το διπλό-φαβορί κοντά στο 1,50 δεν λέει πολλά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η επιστροφή του Χοσέλου στο μέρος όπου έκανε θραύση για τρεις σεζόν (2019-2022). Ο 33χρονος φορ ταλαιπωρήθηκε από πυρετό τις προηγούμενες μέρες, θα ταξιδέψει όμως κανονικά και αναμένεται πως θα χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα. Στο 2,87 το anytime του.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στον συνολικό αριθμό καρτών (2η από το τέλος η Ρεάλ, 6η από το τέλος η Αλαβές), μπορούμε επομένως να ψάξουμε το Under 5 κάρτες. Στο 6.30 οι δύο αυτές επιλογές συνδυασμένες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον: Goal/Goal & Μπράιτον Over 2,5 κάρτες & Χ ημίχρονο (απόδοση 5.50), 22:00
  • Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης: Χοσέλου Anytime & Under 5 κάρτες στο παιχνίδι (απόδοση 6.30), 22:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ