ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καυτοί σκόρερ σε Αγγλία, Ισπανία και Ολλανδία που στέλνουν ταμείο

Ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ έτρεψε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο της ομάδας του
Ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ έτρεψε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο της ομάδας του AP PHOTO/IAN WALTON

Στοιχηματικό παιχνίδι με τους σκόρερ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ισπανίας, το Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον με το οποίο ξεκινάει η 18η αγωνιστική της Premier League και το κυπελλικό Φιτέσε - Χέρενφεν από την Ολλανδία.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Η φοβερή και τρομερή Χιρόνα κάνει απίστευτα πράγματα και δεν μασάει πουθενά. Φουλ ψυχολογία και πίστη στις δυνάμεις της, θα αντιμετωπίσει τώρα την Μπέτις εκτός έδρας. Σε τρομερή κατάσταση ο Ουκρανός επιθετικός Ντόβμπικ που είναι πρώτος της σκόρερ και έχει σημειώσει 10 γκολ σε 16 συμμετοχές. Στο 2.40 το να σκοράρει anytime (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Το δεύτερο ματς που μας ενδιαφέρει από την Ισπανία είναι αυτό ανάμεσα στην Αλαβές και τη Ρεάλ (22:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο διεθνής Άγγλος Τζουντ Μπέλινγχαμ βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση στους Μαδριλένους. Σκόραρε στα δύο τελευταία και φέτος στο πρωτάθλημα μετράει 13 γκολ σε 15 συμμετοχές! Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ και προφανής επιλογή να σκοράρει anytime απόψε, κάτι που πληρώνει 2.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το βράδυ για την Premier League υπάρχει το Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (22:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η τελευταία έρχεται από ήττα, 2-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα μέσα στο πρόγραμμα. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά και είναι σε θέση να φύγει με κάτι καλό. Ο Ζοάο Πέδρο δικαιολογεί τα χρήματα που αποκτήθηκαν και δίνει ρέστα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάνοντας μια πάρα πολύ μεστή χρονιά. Εκτελεί τα πέναλτι, είναι το μεγάλο όπλο της Μπράιτον και το να σκοράρει πληρώνει 3.75.

Στο ολλανδικό κύπελλο υπάρχει στο πρόγραμμα το Φιτέσε – Χέρενφεν (21:00 Live από το SPORT24). Η μεν πρώτη φέτος περνάει άσχημες καταστάσεις και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Η δε Χέρενφεν με σαφώς καλύτερη εικόνα και ενδιαφέρεται θερμά για το θεσμό. Πιο έτοιμη, πιο ομάδα και στις τάξεις της διαθέτει τον Οσαμέ Σαχραουί. Ο Νορβηγός εξτρέμ και φέτος είναι εξαιρετικός, έτοιμος να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Χέρενφεν, επιλογή για anytime στο 3.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις - Χιρόνα: Ντόβμπικ Anytime (απόδοση 2.40), 20:00
  • Φιτέσε - Χέρενφεν: Σαχραουί Anytime (απόδοση 3.60), 21:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον: Πέδρο Anytime (απόδοση 3.75), 22:00
  • Ρεάλ - Βιγιαρεάλ: Μπέλινγχαμ Anytime (απόδοση 2.90), 22:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ