ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα με φαβορί βασισμένη στη φόρμα και την παράδοση

Μικροί φίλοι της Αϊντχόφεν
Μικροί φίλοι της Αϊντχόφεν © 2023 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Κάδιθ - Σοσιεδάδ, Αϊντχόφεν - Τβέντε και Γάνδη - Λέουβεμ από το ισπανικό πρωτάθλημα, το ολλανδικό κύπελλο και τη βελγική λίγκα αντίστοιχα.

Πέφτει η αυλαία στην εμβόλιμη αγωνιστικής της Ισπανίας και το παιχνίδι που μας απασχολεί είναι το Κάδιθ - Σοσιεδάδ (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Με εξαιρετική εικόνα ως τώρα οι Βάσκοι της Σοσιεδάδ, διαχειρίζονται υποδειγματικά το διπλό ταμπλό μεταξύ La Liga και Champions League. Στα οκτώ τελευταία μετρούν μόνο μια ήττα κι αυτή οριακή από την Μπαρτσελόνα και απόψε εκτός της φόρμας, ταξιδεύει με σύμμαχο και την παράδοση. 12 αήττητη ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στην Καδίθ, η οποία ναι μεν είναι φιλότιμη, όμως αγνοεί τη νίκη σε 12 ματς και έχει αρχίσει να κατηφορίζει επικίνδυνα στη βαθμολογία. Βάσει φόρμας το διπλό του 1.85 είναι σημείο που αποτελεί στήριγμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε με ολλανδικό κύπελλο και το Αϊντχόφεν - Τβέντε (22:00 Live από το SPORT24). Ενδεχομένως το κορυφαίο πρώτο μισό σεζόν από πλευράς Αϊντχόφεν, δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής – 2η στον όμιλο του Champions League και φυσικά πρόκριση, 1η στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με το φοβερό 16x16 και μοναδική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις εκείνη στο Λονδίνο από την Άρσεναλ. Είναι τέτοιο το μομέντουμ της και η εικόνα που έχει, ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να σνομπάρει το κύπελλο, τελευταία εκκρεμότητά της πριν τη διακοπή. Αξιόμαχη ομάδα η Τβέντε, όμως στο συγκεκριμένο και σε αυτή την έδρα δύσκολα θα ξεμπλέξει αλώβητη. Ο άσος στέκεται στο αξιοπρεπές 1.45.

Τελειώνουμε με Βέλγιο και το Γάνδη - Λέουβεν (21:45 Live από το SPORT24). Η Γάνδη προέρχεται από ήττα στο σκληρό ντέρμπι της Φλάνδρας απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ (2-0), δεχόμενη τα γκολ με πέναλτι, ενώ έμεινε και με 10. Είναι προφανές πως ψάχνει άμεση επιστροφή στις νίκες, σαφώς ποιοτικότερη από τη Λέουβεν και με όπλο την απάτητη έδρα της. Η Λέουβεν το παλεύει μεν, όμως τα αποτελέσματα δεν έρχονται, τρέχει σερί 0-1-6 και κατρακυλάει βαθμολογικά, ενώ και εκτός έδρας είναι τραγική (ρεκόρ 0-2-7). Ο άσος στο 1.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καδίθ - Σοσιεδάδ : 2 (απόδοση 1.85), 20:00
  • Γάνδη - Λέουβεν: 1 (απόδοση 1.35), 21:45
  • Αϊντχόφεν - Τβέντε: 1 (απόδοση 1.45), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ