ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα με τα Χ

Osasuna's goalkeeper Sergio Herrera reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 7, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Osasuna's goalkeeper Sergio Herrera reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 7, 2023. (AP Photo/Jose Breton) © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Οι ισοπαλίες στο στοίχημα είναι σίγουρα μια επιλογή ρίσκου, τζογαδόρικη, θα τη λέγαμε. Αλλά, Χριστούγεννα έρχονται, λίγος τζόγος δεν κάνει κακό.

Μαγιόρκα – Οσασούνα. Δύο από τις μικρομεσαίες ομάδες της La Liga που αυτό το διάστημα είναι και οι δύο στα καλά τους. Η Μαγιόρκα έχει χτίσει ένα μίνι αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (1-3-0), η Οσασούνα ένα αντίστοιχο τριών (1-2-0) και η λογική λέει ότι πρώτος τους στόχος σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα θα είναι να διατηρήσουν αυτό το σερί και να πάνε στις γιορτές ήρεμες και με καλό κλίμα.

Οι δύο ομάδες εξάλλου έχουν καλές σχέσεις. Πρόπερσι η Μαγιόρκα σώθηκε με διπλό στην Παμπλόνα, ενώ στον πάγκο των νησιωτών κάθεται ο Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος βέβαια αποτελεί εμβληματικό πρόσωπο στην ιστορία της Οσασούνα, έχοντάς την οδηγήσει στο παρελθόν σε τελικό κυπέλλου και έξοδο στο Champions League.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον. Εδώ οι ομάδες δεν έχουν καλές σχέσεις. Ακριβώς το αντίθετο για την ακρίβεια, το Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον είναι ένα από τα πιο σκληρά τοπικά ντέρμπι στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Οπότε σήμερα το βράδυ είναι δεδομένο ότι στο Σέλχαρστ Παρκ θα πέφτουν κορμιά, ένα ματς που πραγματικά αξίζει να το δεις σαν ουδέτερος φίλαθλος. Στοιχηματικά, προφανώς τέτοια ματς δεν είναι εύκολο να τα αγγίξεις. Η Μπράιτον είναι μεν καλύτερη ομάδα και σωστά δίνεται φαβορί, όμως στην πράξη τέτοια ντέρμπι είναι απρόβλεπτα και τιμές στο 2,20 δεν ικανοποιούν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάνω πάντως στη χριστουγεννιάτικη διάθεση για λίγο τζόγο, μια ζαριά στο Χ δείχνει αρκετά λογική. Πρώτα από όλα γιατί σε όλα τα ντέρμπι του κόσμου το Χ έχει πάντα αυξημένες πιθανότητες και το Πάλας - Μπράιτον δεν αποτελεί εξαίρεση: τέσσερα σερί Χ μετράνε οι δύο ομάδες στα τέσσερα τελευταία τους ντέρμπι στο Λονδίνο, και τα τέσσερα μάλιστα με 1-1! Κι επιπλέον γιατί, επειδή είμαστε στην Premier και η Premier δεν είναι πρωτάθλημα ισοπαλιών, το Χ είναι σε υψηλά επίπεδα, στο 3,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον: Χ (απόδοση 3.50), 22:00
  • Μαγιόρκα – Οσασούνα: Χ (απόδοση 3.00), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ