TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τη βαριά φανέλα του Αμβούργου για την έκπληξη

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου
Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας © 2022 MAJA HITIJ - POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Το ιστορικό Αμβούργο ψάχνει αυτοπεποίθηση μέσα από το κύπελλο, διεκδικώντας απόψε την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στην Κολωνία.

Γεμάτο και απόψε το στοιχηματικό πρόγραμμα, με δύο παιχνίδια στη La Liga, ένα στην Premier League, ιταλικό κύπελλο κύπελλο, παιχνίδια για το Κόπα Άφρικα, δύο ματς για τη EuroLeague και φυσικά τη φάση των 16 στο κύπελλο Γερμανίας.

Απόψε έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις και ισάριθμες αύριο Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο, γνωρίζοντας εκκωφαντική ήττα με 5-0 από την Γκλάντμπαχ, τον περασμένο Οκτώβριο, επομένως για δεύτερη σερί σεζόν οι Βαυαροί θα αρκεστούν μόνο με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στις εντός συνόρων υποχρεώσεις.

Προγνωστικά Γερμανία: Κολωνία - Αμβούργο

Iδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Κολωνίας με το Αμβούργο (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), η οποία θα διεξαχθεί παρουσία μόνο 750 θεατών, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία για τον κορονοϊό.

Η Κολωνία, πραγματοποιεί φέτος μία αξιόλογη σεζόν στην Bundesliga. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη εξάδα. Στον αντίποδα, το Αμβούργο για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στην Τσβάιτε και παλεύει για την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Το Αμβούργο, μετά από 19 αγωνιστικές, είναι στο -5 από την πρώτη δυάδα, που δίνει απευθείας εισιτήριο ανόδου και στο -2 από την τρίτη θέση, που οδηγεί σε μπαράζ. Την Παρασκευή, οι "δεινόσαυροι" έχουν το κομβικό ντέρμπι της πόλης με την πρωτοπόρο Σαν Πάουλι και βέβαια η ομάδα του Τιμ Βάλτερ, θα ήθελε να πάει σε αυτό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχοντας δηλαδή πανηγυρίσει απόψε μία μεγάλη κυπελλική πρόκριση.

Το Αμβούργο είναι από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας, έχει κατακτήσει το κύπελλο τρεις φορές και το διάστημα που βρίσκεται στη Β' Γερμανίας, έχει να επιδείξει μία πορεία ως τα ημιτελικά του 2019. Για μία ομάδα με τη βαριά φανέλα, που κουβαλάει το Αμβούργο, δεν υπάρχει ενδεχόμενο αδιαφορίας. Ο Βάλτερ θα ρίξει στο γήπεδο ό,τι καλύτερο διαθέτει και το Αμβούργο, απέναντι σε έναν αντίπαλο της Bundesliga, θα προσπαθήσει να υπενθυμίσει σε όλους ότι η φυσική του θέση είναι στην πρώτη κατηγορία.

Η πρόκληση λοιπόν για το Αμβούργο είναι σπουδαία, καθώς θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο επιπέδου Α' Γερμανίας κι αν τα καταφέρει, τότε θα εκτοξεύσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και φέτος έχουν γίνει ουκ ολίγες, υπάρχει έδαφος για την κόντρα, αφού εκτός από βαριά φανέλα και παράδοση, το Αμβούργο έχει και ποιοτικό σύνολο, είναι μονταρισμένο για να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και διαθέτει ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ.

Στο άνοιγμα, το διπλό βρέθηκε στο 4.75+, στη συνέχεια πήρε διόρθωση προς τα κάτω, σε τιμές γύρω στο 3.75 και ακολούθως τσίμπησε πάλι προς τα πάνω, στο 4.20 κατά μέσο όρο. Σε αυτά τα επίπεδα, μπορεί ασφαλώς να σταθεί και η διπλή ευκαιρία σε αποδόσεις άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία - Αμβούργο: Χ2 (απόδοση 2.05), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ