ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά EuroLeague: Ο γαλλικός εμφύλιος και το combo από το Μιλάνο

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απέναντι στην Πέζαρο για το ιταλικό πρωτάθλημα
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απέναντι στην Πέζαρο για το ιταλικό πρωτάθλημα PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Ο γαλλικός εμφύλιος και το παιχνίδι του Μιλάνο με την Άλμπα προσφέρουν μία δυάδα από τη EuroLeague σε αποδόσεις άνω του 4.00.

Το πρόγραμμα της EuroLeague περιλαμβάνει απόψε δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 18η και 19η αγωνιστική. Στο Astroballe η Βιλερμπάν (8-9) υποδέχεται τη Μονακό (7-11) στο γαλλικό εμφύλιο της διοργάνωσης (21:00 Novasports Prime LIVE από το SPORT24).

Η Βιλερμπάν, παρότι είχε να αγωνιστεί στη EuroLeague από τις 23 Δεκεμβρίου, εμφανίστηκε ανταγωνιστική στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή. Βέβαια, στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα με 90-83. Η Μονακό από την πλευρά της, έκανε ποδαρικό στο 2022, για τη διοργάνωση, με διπλό στο Μόναχο επί της Μπάγερν κι έφτασε τις τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς.

Βιλερμπάν - Μονακό: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος ήδη δύο φορές, αμφότερες στο Πριγκιπάτο. Για το πρωτάθλημα η Μονακό επικράτησε με 84-82 τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ για τη EuroLeague, η ASVEL είχε κερδίσει με ένα απίστευτο buzzer beater του Χάουαρντ με 84-85.

Ντέρμπι αναμένεται και στο αποψινό ματς, όπως μαρτυράει άλλωστε και το μικρό βασικό χάντικαπ του 1,5 πόντου. Είναι εξάλλου, εντυπωσιακό, ότι τα τελευταία πέντε ματς της Βιλερμπάν στο γαλλικό πρωτάθλημα, κρίθηκαν όλα με διαφορές από έναν μέχρι πέντε πόντους. Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και απόψε με την επιλογή ο νικητής να μην κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη των πέντε πόντων να προσφέρεται στο 2.47.

Από εκεί και πέρα, στέκεται ασφαλώς και το over 160,5 στο 1.70. Η Μονακό, που σκοράρει πάνω από 82 πόντους κατά μέσο όρο εκτός έδρας, και δέχεται σχεδόν 89,5 (χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση), επαληθεύει το συγκεκριμένο όριο έξι σερί ματς on the road στη EuroLeague

Μιλάνο - Άλμπα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, στο Μιλάνο, η Αρμάνι (11-6) φιλοξενεί (21:30 Novasports 4HD) την Άλμπα (6-11). Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ξεκίνησε ιδανικά το 2022, αφού έγινε η πρώτη φέτος που κερδίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα. Με 33 πόντους από το δίδυμο Ντιλέινι-Ροντρίγκες επικράτησε με 75-73, ξεπερνώντας και τις σημαντικές απουσίες των Σιλντς, Μήτογλου και Ντατόμε.

Η Άλμπα στον αντίποδα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από 16 ημέρες και θα παίξει για πρώτη φορά στη EuroLeague μετά από 27! Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, πιθανότατα η ομάδα του Ισραελ Γκονθάλεθ δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση απόψε.

Το Μιλάνο, που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση, θα θελήσει να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο Βερολίνο και κυρίως να φτάσει τις 12 νίκες, όσες έχουν δηλαδή τόσο ο τρίτος Ολυμπιακός, όσο και η τέταρτη Ζενίτ. Ο άσος οριακά ξεπερνάει το 1.10 και το χάντικαπ βρίσκεται στους 11,5 πόντους.

Με δεδομένο ότι η Αλμπα δεν είναι και η πιο φανατική άμυνα της EuroLeague (δέχεται πάνω από 81 τον αγώνα), έχει καλή πιθανότητα ο Ντιλέινι να σκοράρει ξανά πάνω από 10 πόντους. 7/11 ματς που έχει αγωνιστεί φέτος στη διοργάνωση, έχει πετύχει 10+, ενώ στο Βερολίνο, σε 21 λεπτά συμμετοχής είχε σημειώσει 12. Στη Βαρκελώνη, την προηγούμενη εβδομάδα, πέτυχε 15 με 4/5 τρίποντα και στο τελευταίο ματς για την ιταλική λίγκα, όπου η Αρμάνι έχασε 85-82 από την Πέζαρο, σταμάτησε στους 13. Το combo άσος με -2,5 και over 10,5 πόντοι ο Ντιλέινι, προσφέρεται στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιλερμπάν – Μονακό: Διαφορά πόντων νικητή μέχρι 5 (απόδοση 2.47), 21:00
  • Μιλάνο – Άλμπα: 1 -2,5 & Ντιλέινι Over 10,5 πόντοι (απόδοση 1.90), 21:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ