TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Ομάδα κυπέλλου η Λάτσιο, μπορεί ξανά τη ζημιά η Μπράιτον

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Ίντερ σε αγώνα της Serie A | 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Ίντερ σε αγώνα της Serie A | 16 Οκτωβρίου 2021 @2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σε δύο προτάσεις από την Premier League και το ιταλικό κύπελλο.

Μονό παιχνίδι κυπέλλου, ανάμεσα σε Λάτσιο και Ουντινέζε, η ομάδα που θα προκριθεί, θα περάσει στα προημιτελικά και θα παίξει στο Μεάτσα με τη Μίλαν.

Προγνωστικά Ιταλία: Ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό η Ουντινέζε

Δεν έχει μπει καλά το 2022 για την Ουντινέζε. Ταλαιπωρημένη λόγω κορονοϊού, αναγκάζεται να αγωνίζεται με πολλές απουσίες. Έχασε με 6-2 εντός έδρας από την Αταλάντα και με 2-0 εκτός από τη Γιουβέντους.

Ο τεχνικός διευθυντής της, Πιερπάολο Μαρίνο, μιλά για αλλοίωση πρωταθλήματος, κανένας όμως πλέον δεν ασχολείται. Η απόφαση από την ομοσπονδία έχει παρθεί και είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με κάθε τρόπο. Οι απουσίες πλέον είναι λιγότερες για το παιχνίδι με τη Λάτσιο, όμως η ομάδα δεν προπονείται σωστά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι φυσικό να έχουν βγει εκτός ρυθμού. Αμφίβολοι δίνονται ο βασικός γκολκίπερ Σιλβέστρι και ο βασικός δεξιός μπακ Μολίνα (19/1). Εκτός σταθερά ο ηγέτης χαφ Περέιρα (13/2) και ο βασικός μπακ/χαφ Λάρσεν (11/0, 3 αλλ.).

Η Λάτσιο έκανε μία σαββατιάτικη βόλτα στη Σαλερνιτάνα και κέρδισε με 3-0, χωρίς να ιδρώσει. Είναι ομάδα κυπέλλου, φθάνει μόνιμα μακριά στη διοργάνωση. Ο άσος στο 1.60-1.65 (18:30 1Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία: Κάνει τη ζωή δύσκολη στην Τσέλσι

Στις 29 Δεκεμβρίου, η Μπράιτον έκανε τη ζωή δύσκολη των παικτών του Τούχελ. Τους βασάνισε με το ασταμάτητο πρέσινκ και έφθασε στην ισοφάριση, με κεφαλιά του Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε απόλυτα. Οι τελικές ήταν 11-18 υπέρ της Μπράιτον, όπως υπέρ της ήταν όλες οι στατιστικές κατηγορίες.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, που συμβαίνει αυτό. Η Μπράιτον δεν έχει χάσει από την Τσέλσι στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια και έχει καταφέρει στα τρία τελευταία να σημειώσει περισσότερες τελικές. Πέρασαν 20 ημέρες από την ισοπαλία στο Στάμφορντ Μπριτζ και η ομάδα του Πότερ συνεχίζει να τρέχει και να παίζει σε υψηλή ένταση.

Νίκησε με 3-2 την Έβερτον εκτός έδρας, έπαιξε μονότερμα την Κρίσταλ Πάλας και το τελικό 1-1 την αδικεί, με τα xGoals 2,66-0,50. Η Τσέλσι μετά την ήττα από την Σίτι, έμεινε 13 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και ουσιαστικά απώλεσε και την τελευταία πιθανότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Τούχελ μετά την καταδικαστική ήττα, δήλωσε πως "έφταιγαν οι επιθετικοί μας", ανοίγοντας πιθανότατα νέο κύκλο στην κόντρα με τον Λουκάκου, που το πιθανότερο είναι σήμερα να κάτσει ξανά στον πάγκο (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Σημαντική η απουσία λόγω Κόπα Άφρικα του Μεντί, καθώς υπάρχουν παιχνίδια που είναι ικανός να κρατήσει μόνος του την Τσέλσι. Στερεί επίσης ταχύτητα και επιθετικότητα από τα άκρα, η απουσία των Τζέιμς, Τσίλγουελ. Το 1ΧΔ ανάμεσα στο 2.10 και στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Ουντινέζε: 1 (απόδοση 1.60-1.65), 18:30
  • Μπράιτον - Τσέλσι: 1ΧΔ (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ