ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Αναξιόπιστη η Εσπανιόλ, γυρνάει τον διακόπτη η Κάδιθ

Ο Γιερεμίας Λεντέσμα,  τερματοφύλακας της Κάδιθ σε ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα
Ο Γιερεμίας Λεντέσμα, τερματοφύλακας της Κάδιθ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Στο Μιραντίγια η Κάδιθ είναι υποχρεωμένη να παίξει τα ρέστα της και να τα δώσει όλα κόντρα στην Εσπανιόλ ώστε να μπει ξανά γερά στο κόλπο της παραμονής. Ποντάρισμα στο 2.03.

Μετά από δύο καλές προκρίσεις στο Κύπελλο Ισπανίας η Κάδιθ καλείται να τις κεφαλαιοποιήσει στο πρωτάθλημα. Φιλοξενεί απόψε στο Μιραντίγια (22:30 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ) την Εσπανιόλ, σε μια αναμέτρηση που ο Σέρχιο, τεχνικός της οικοδέσποινας είναι αντιμέτωπος με το παρελθόν του, αφού έχει παίξει στην Εσπανιόλ, ενώ έχει κάτσει και στον πάγκο της.

Κάδιθ - Εσπανιόλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Τα βρήκε σκούρα το Σάββατο κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας η Κάδιθ για το Κύπελλο. Μέτρια εμφάνιση, έκανε συντήρηση δυνάμεων, απειλήθηκε σε λίγες περιπτώσεις, αλλά ο γκολκίπερ της έσωσε την κατάσταση. Εν τέλει μετά από 0-0 σε 120 λεπτά αγώνα η πρόκριση ήρθε στα πέναλτι και συνεχίζει στα προημιτελικά. Έχει ανάγκη από τόνωση ηθικού, αφού έχει ταλαιπωρηθεί πρόσφατα από τον κορονοϊό και από τραυματισμούς. Εκτός οι καλοί μέσοι Αλαρκόν και Γιόνσον. Πρώτο ματς στο πρωτάθλημα με τον Σέρχιο στον πάγκο, ο οποίος ανέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα μετά την απόλυση του πετυχημένου Θερβέρα, καθώς η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο.

Εκτός Κυπέλλου τέθηκε η Εσπανιόλ, καθώς έχασε το Σάββατο εκτός έδρας από τη Μαγιόρκα. Δέχτηκε έντονη πίεση, δεν μπόρεσε να ελέγξει το ματς και την πάτησε. Ο Κούμπο στο 32’ έκανε το 1-0, στο 60΄ο Πρατς το 2-0 και το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί να κάνουν ήταν να μειώσουν με τον Πουάδο δύο λεπτά αργότερα, ενώ ολοκλήρωσαν και το ματς με δέκα παίκτες, ύστερα από την αποβολή του μπακ Πεδρόσα στο 90+7’. Τιμωρημένος επίσης και ο χαφ Μπάρε. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προσπαθεί να συσπειρωθεί και να μαζέψει τα κομμάτια της η Κάδιθ μετά την αλλαγή προπονητή. Ίσως να ήταν και κίνηση πανικού η έλευση του Σέρχιο, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί. Η Εσπανιόλ δεν είναι στα πολύ καλά της, δεν εμπνέει καμία σιγουριά εκτός έδρας με πέντε σερί Goal/Goal στον δρόμο, ενώ δέχεται γκολ εδώ και 13 εκτός έδρας παιχνίδια. Η Κάδιθ έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη. Το Goal/Goal βάσει συνθηκών και δυνατοτήτων είναι πάντως καλοπληρωμένο στο 2.03.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ - Εσπανιόλ: Goal/Goal (απόδοση 2.03), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ