BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa League: Με το 1.70 στο Ολντ Τράφορντ και το 4.00 στη Γαλλία

Ο Ανχελ Ντι Μαρία στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ
Ο Ανχελ Ντι Μαρία στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr ποντάρει σε δύο ειδικά στοιχήματα από τις επαναληπτικές αναμετρήσεις του Europa League.

Μετά το 2 στα 2 στο Champions League, το BetMarket.gr συνεχίζει με δύο επιλογές από το Europa League.

Tο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα αναμενόμενα βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Στο εντυπωσιακό 2-2 της Βαρκελώνης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του αντιπάλου και κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες χτίζοντας τις επιθέσεις της με ταχύτητα. Εφτασε τα 2,1 xG, μετρώντας 15 τελικές μέσα στην αντίπαλη περιοχή!

Η ομάδα του Τεν Χαχ είναι γενικότερα σε εξαιρετική κατάσταση δημιουργικά, έχοντας 11,4 xG στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια. Με ηγέτη φυσικά τον τρομερό Ράσφορντ, των 16 γκολ σε 17 παιχνίδια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι μπλαουγκράνα με τη σειρά τους ήταν αρκετά καλοί επιθετικά αλλά οι συνολικά 100 λάθος πάσες που έκαναν αποτελούν ένα αρκετά σπάνιο αρνητικό στατιστικό γι’ αυτούς. Είναι τέτοιο το ποδόσφαιρο του Τσάβι που επιτρέπει στους αντιπάλους να κάνουν φάσεις. Αυτό οδήγησε στον αποκλεισμό από το Champions League, όταν έδωσε 3,7 xG στην Μπάγερν στα δύο μεταξύ τους και 2 xG στην Ιντερ στο δεύτερο ματς.

Ακόμη και με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής η Μπαρτσελόνα επιτρέπει πολλές φάσεις. Ενδεικτικό το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Κάντιθ, με 10 τελικές εντός περιοχής μιας ομάδας που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το goal/goal στο 1.70 είναι αρκετά λογική επιλογή και στη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενδιαφέρον ματς και στη Γαλλία, Ναντ - Γιουβέντους, όπου θα σταθούμε σε ένα ειδικό στοίχημα (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι Γάλλοι άφησαν αρκετούς κενούς χώρους έξω από την περιοχή τους στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε ο Ντι Μαρία, ο οποίος μόνο στα πρώτα 27 λεπτά είχε δύο καλά σουτ εκτός περιοχής προς την αντίπαλη εστία.

Η επιλογή να έχει και εδώ δύο σουτ στο τέρμα βρίσκεται στο εξαιρετικό 4.00. Ο Αργεντινός σκόραρε με προσπάθεια έξω από την περιοχή στην περασμένη αγωνιστική της Serie A και αυτό έδειξε για ακόμη μια φορά πως ο Αλέγκρι του έχει δώσει το ελεύθερο να δοκιμάζει τα πόδια του. Η επιλογή να σκοράρει ο Ντι Μαρία με προσπάθεια εκτός περιοχής είναι σε απόδοση 13.00 θεωρείται ένα καλό fun bet, ενώ επιλογή χαμηλότερου ρίσκου να έχει 3+ τελικές (εντός και εκτός εστία) στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα: G/G (απόδοση 1.70), 22:00
  • Ναντ-Γιουβέντους: Ντι Μαρία 2+ σουτ στην εστία (απόδοση 4.00), 19:45

Στο BetMarket.gr θα βρεις αναλύσεις και έξυπνες επιλογές για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με καινοτόμα εργαλεία, πτώση αποδόσεων και τι δείχνουν οι τζίροι στοιχήματος

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ