TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι με βάση την εικόνα των πρώτων αγώνων

Ο Αντρέα Μπελότι πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης για τη Ρόμα κόντρα στην Μπέτις
Ο Αντρέα Μπελότι πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης για τη Ρόμα κόντρα στην Μπέτις © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα του Europa League και ποντάρει σε τρεις δυνατές επιλογές.

Με βάση την εικόνα των παιχνιδιών της περασμένης Πέμπτης, στο Europa League, υπήρξαν τρία εντελώς πλασματικά αποτελέσματα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Γιουβέντους είχε δύο δοκάρια, το ένα με τον Κίεζα ήταν διπλό και γενικά πολλές ευκαιρίες. Άξιζε να κερδίσει με βάση τα xGoals (1,52-0,47), ωστόσο έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ.

Ο μόνος δρόμος προς το Champions League

Μετά την τιμωρία των -15, το Europa League αποτελεί τον μοναδικό δρόμο, ώστε να μπορέσει να βγει στο επόμενο Champions League η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πως μόνο αν κατακτήσει αυτή τη διοργάνωση, μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο της Γιούβε.

Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για τη Γιουβέντους. Σε αυτές τις μάχες σημασία έχει ο στόχος και όχι ο τρόπος που θα επιτευχθεί αυτός. Δεν νομίζω να αποκλειστεί από μία ομάδα που βρίσκεται στην 13η θέση στο πρωτάθλημα Γαλλίας (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η πρόκριση της Γιουβέντους παίζει ανάμεσα στο 1.40-1.45.

Μονόλογος το παιχνίδι στην Λισαβόνα

Αν ήταν ακραίο το τελικό 1-1 που απέσπασε η Ναντ στο Τορίνο, ακόμα πιο ακραία ήταν η επιτυχία της Μίντιλαντ. Η Σπόρτινγκ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο παιχνίδι. Η κατοχή της έφτασε στο 72%, οι τελικές ήταν 16-5 και όμως παραλίγο στο τέλος να χάσει κιόλας.

Ένα λάθος του Αδάν, που σε διώξιμο πρόσφερε την μπάλα στον αντίπαλο, έφερε στο 76ο λεπτό το 0-1. Η Σπόρτινγκ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κόατες στο 94ο λεπτό. Το τελικό 1-1 ήρθε σε παιχνίδι με xGoals 2,52-0,20! Η πρόκριση των Πορτογάλων, ανάμεσα στο 1.40-1.45 (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Άξιζε να έχει σκοράρει πρώτη στην Αυστρία

Το τρίτο άδικο αποτέλεσμα ήταν η ήττα με 1-0 της Ρόμα, στην Αυστρία, από τη Ζάλτσμπουργκ με μία κεφαλιά στο τέλος, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ανώτερη. Η Ρόμα είχε ευκαιρίες για να πετύχει κοντά στα δύο τέρματα, αλλά κόλλησε στο μηδέν με xGoals 1,09-1,76.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση, όμως στη χειρότερη περίπτωση αναμένεται να πάει τη σειρά στην παράταση. Ο άσος προσφέρεται στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Το παιχνίδι μοιάζει να είναι η μεγάλη ευκαιρία του Μπελότι, να μπορέσει να αποδείξει πως είναι σε θέση να βοηθήσει τον Μουρίνιο. Ο Σολμπάκεν, που πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Βερόνα, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και οι Ντιμπάλα, Έϊμπραχαμ αν παίξουν, θα έρθουν από τον πάγκο, καθώς προέρχονται από τραυματισμό. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Πελεγκρίνι, ενώ ο Βαϊνάλντουμ δείχνει πως μπορεί να αρχίσει να δίνει βοήθειες από τον πάγκο. Ο άσος στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ - Γιουβέντους: Πρόκριση Γιουβέντους (απόδοση 1.40-1.45), 19:45
  • Μίντιλαντ - Σπόρτινγκ: Πρόκριση Σπόρτινγκ (1.40- 1.45), 19:45
  • Ρόμα - Ζάλτσμπουργκ: 1 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ