BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Η φορμαρισμένη Πόρτο χτυπάει για το 1.85

Ο Μεχντί Ταρέμι της Πόρτο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Μεχντί Ταρέμι © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το ΒetMarket.gr αναλύει και προτείνει για το Ίντερ - Πόρτο με διπλή επιλογή.

Αν σας ρωτούσαν ποια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τις 16 του Champions League, σίγουρα ελάχιστα θα απαντούσαν την Πόρτο! Και όμως, διαβάζοντας τους αριθμούς η ομάδα του Κονσεϊσάο είναι η μοναδική που πηγαίνει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης έχοντας πίσω της ένα αήττητο 22 αγώνων!

Η τελευταία της ήττα ήρθε από την Μπενφίκα, με 0-1 στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη. Ακολούθησαν δύο νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, που την έφεραν εδώ, και ένα δυνατό εντός συνόρων σερί σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Το όπλο της είναι η αμυντική γραμμή, η οποία της επιτρέπει να μετρά μόλις 0,32 τέρματα παθητικό γενικά και δύο γκολ εναντίον της στα δέκα τελευταία επίσημα. Επιθετικά είναι… τόσο, όσο. Χωρίς υπερβολές, νίκες στο όριο ακόμη και με χαμηλού επιπέδου αντιπάοους , Χαρακτηριστικά τα 1-0 με Ριο Αβε και Γκιμαράες και 2-0 με Μαρίτιμο και Βιζέλα τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Ομάδα που βγάζει ένταση και πάθος στις μονομαχίες της, με υψηλά επίπεδα πίεσης που οδηγούν συχνά σε πολλά φάουλ. Στη φάση των ομίλων είχε κατά μέσο όρο 12 στα εκτός έδρας ματς της. Εφτασε τα 19 με τη Ρίο Αβε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ενώ είχε 12 με Σπόρτινγκ και 15 με Μαρίτιμο στα δύο πιο πρόσφατα εκτός.

Δεν θα αλλάξει τακτική απέναντι στην Ίντερ (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), θέλοντας να μην αφήσει το παιχνίδι να πάρει ρυθμό που θα ευνοήσει τους γηπεδούχους. Το Line των φάουλ της είναι στα 12,5 και μπορεί να το ξεπεράσει.

Άλλωστε το ιατρικό ρεπορτάζ της μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση. Σημαντικοί ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας της, όπως ο βασικός αμ. χαφ Ουρίμπε και ο στόπερ Καρντόσο, έρχονται από τραυματισμούς και (αν τελικά αγωνιστούν), μπορεί να χρειαστούν κάποια επαγγελματικά φάουλ για να καλύψουν την ένταση που πιθανός να έχει προκαλέσει η απουσία αγωνιστικού ρυθμού.

Η Ιντερ, με τη σειρά της, και παίζοντας εντός έδρας θα βάλει πίεση στους Πορτογάλους. Θα ψάξει γκολ και λογικά θα είναι εκείνη που θα πάρει την κατοχή και τις περισσότερες επιθέσεις. Στο 1.80 να κερδίσει πάνω από 5,5 κόρνερ σήμερα, έχοντας πάρει από 8 στα δυο τελευταία με Ουντινέζε, Μίλαν και 6 με αντίπαλο την Ουντινέζε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Πόρτο: Over 5,5 κόρνερ Ιντερ (απόδοση 1.80), 22:00
  • Ίντερ - Πόρτο: Over 12,5 φάουλ Πόρτο (απόδοση 1.85),22:00

Στο BetMarket.gr θα βρεις αναλύσεις και έξυπνες επιλογές για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με καινοτόμα εργαλεία, πτώση αποδόσεων και τι δείχνουν οι τζίροι στοιχήματος.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ