ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Ένα ροντέο και μία διόρθωση

Ο Τόκμακ Ενγκουέν στο Μπέτις - Φερεντσβάρος
Ο Τόκμακ Ενγκουέν στο Μπέτις - Φερεντσβάρος 2021 AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Σλόβαν Μπρατισλάβα με τη Φερεντσβάρος και της Ζυρίχης με την Κάραμπαγκ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβα (Νο. 93) ανέτρεψε τα προγνωστικά στην πρώτη αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος (Νο. 82). Κέρδισε με 2-1 μέσα στη Βουδαπέστη και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, σε απόδοση 1.45 (21:30 Live από το SPORT24).

Η Φερεντσβάρος είχε την εδαφική υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 70'. Ωστόσο, οι Σλοβάκοι μέσα σε πέντε λεπτά (81'-86') έφεραν τα πάνω κάτω και απόψε τους αρκεί μία ισοπαλία στο κατάμεστο Τεχελνέ Πόλε (22.500 θ.) για να ολοκληρώσουν την έκπληξη.

Προγνωστικά Champions League

Για τη Σλόβαν η πρόκριση στον τρίτο γύρο θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού έχει να βρεθεί στο συγκεκριμένο στάδιο του Champions League από τη σεζόν 2014/15. Πέρυσι αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τη Γιουνγκ Μπόις. Το 2020/21 αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε) σε μονό αγώνα, ενώ το 2019/20 την είχε πατήσει ξανά στον πρώτο γύρο, από τη Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο).

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στην παράταση την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Μπατούμι. Το Σάββατο, με διευρυμένο ροτέισον επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Τρέντσιν για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας και πανηγύρισε έτσι τους πρώτους της τρεις πόντους για τη φετινή σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σλόβαν βασίζεται κυρίως σε έμπειρους παίκτες, προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο 35χρονος στόπερ Κάσια, ο 36χρονος αμυντικός χαφ Κανκάβα και ο 35χρονος χαφ Κούτσκα. Επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο 32χρονος άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού, Βάις.

Η Φερεντσβάρος των Τελάντερ (πρώην Παναθηναϊκού) και Εσίτι (πρώην ΠΑΟΚ) διαθέτει θεωρητικά ποιοτικότερο ρόστερ και φυσικά αν αποκλειστεί θα είναι αποτυχία, δεδομένου ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τα playoffs και πρόπερσι κατάφερε να μπει στους ομίλους του Champions League, κάνοντας τέσσερις προκρίσεις.

Το σύνολο του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ οφείλει να διορθώσει στη Σλοβακία το λάθος του πρώτου αγώνα και οι μπουκ με τη στάση τους κρίνουν ότι αυτό μπορεί να γίνει. Παρότι λοιπόν δίνουν πλέον φαβορί για την πρόκριση τη Σλόβαν, παράλληλα προσφέρουν το διπλό των Μαγυάρων στο 2.20.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επειδή πάντως οι ισορροπίες αναμένονται λεπτές και το βράδυ στην Μπρατισλάβα δραματικό, περισσότερο ενδιαφέρον έχει το ενδεχόμενο η Φερεντσβάρος να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά και να στείλει έτσι το ματς στην παράταση. Αυτό το σενάριο πληρώνει πολύ καλύτερα, αφού αγγίζει τον τετραπλασιασμό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμένεται και η αναμέτρηση (20:00 Live από το SPORT24) ανάμεσα στη Ζυρίχη (Νο. 127) και την Κάραμπαγκ (No. 65). Στο πρώτο παιχνίδι στο Μπακού, οι Αζέροι επικράτησαν με 3-2, ωστόσο άξιζαν και κάτι καλύτερο, καθώς το πρώτο γκολ της Ζυρίχης επιτεύχθηκε από θέση οφσάιντ και το δεύτερο με αυστηρό πέναλτι.

Μέσα στο Λέτζιγκρουντ τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Η Ζυρίχη αναμένεται πιο επιθετική και θα κυνηγήσει τη νίκη, έστω με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Η ομάδα του Φράνκο Φόντα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες, όπως ο 18χρονος διεθνής Ιταλός μεσοεπιθετικός Νιόντο. Επίσης, ο Αυστριακός τεχνικός περιμένει να ανεβάσουν στροφές τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως ο εξτρέμ Οκίτα (Ναϊμέγκεν) και ο καλός σκόρερ Σαντίνι (Αλ-Φατέχ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Κάραμπαγκ με την ταχύτατη επιθετική τριάδα Γουάτζι, Κάντι και Ζουμπίρ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις αντεπιθέσεις. Πριν μία εβδομάδα η άμυνα της Ζυρίχης είδες εφιάλτες από τον Σενεγαλέζο, τον Βραζιλιάνο και τον Γάλλο.

Η ομάδα του Κούρμπαν Κουρμπάνοφ έχει σκοράρει στα έξι από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια της εκτός έδρας. Πιθανότατα θα βρει ευκαιρίες να το κάνει και στην Ελβετία. Στη λογική ότι μπορεί να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπως στο Μπακού, πάμε με το Goal/Goal και το Over 2,5 στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζυρίχη – Κάραμπαγκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.05), 20:00
  • Σλόβαν – Φερεντσβάρος: Νίκη Φερεντσβάρος με ένα γκολ ακριβώς διαφορά (απόδοση 3.90), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ