BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αλλού η μπάλα, αλλού το στοίχημα

Οι παίκτες του Άρη πριν τον αγώνα με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League
Οι παίκτες του Άρη πριν τον αγώνα με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει στο 1.80 και το 6.40 για τα σημερινά παιχνίδια Ολυμπιακού και Αρη!

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα των ελληνικών ομάδων αρχίζει απόψε, με Ολυμπιακό και Άρη να ρίχνονται στη μάχη. Η’ για να το θέσουμε ορθότερα, στη μάχη θα πέσει μονάχα ο πρώτος, καθώς οι "κίτρινοι" μοιάζει να την έχουν κερδίσει ήδη.

Το 5-1 κόντρα στην Γκομέλ, δεν γυρίζει, ειδικά όταν και ο επαναληπτικός θα γίνει εντός έδρας, έστω και χωρίς κόσμο. Αντίθετα στον Πειραιά η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο, το 1-1 στο Ισραήλ έχει αφήσει τα πάντα ανοιχτά και η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ έκανε ακόμη πιο κυριολεκτικό το… ο χαμένος χάνεται.

Στοιχηματικά, το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, με τον Ολυμπιακό ναι μεν να λογίζεται ως φαβορί αλλά τους Ισραηλινούς να είναι πολύ επικίνδυνοι (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Ο Μπακχάρ είναι ένας ικανότατος προπονητής, πανέξυπνος και δημιουργός ομάδων που παίζουν σωστό τακτικά ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αντίθετα, στον Άρη μπορεί το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον να είναι δραστικά μειωμένο, με την πρόκριση να έχει ήδη κριθεί, αλλά στοιχηματικά το ματς μπορεί να μας δώσει πράγματα (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ο Μπούργος ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Ζερβινιό και Μανού Γκαρθία, άφησε αμφότερους εκτός αποστολής ως ανέτοιμους, κάτι που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως σοβαρό τεστ εν όψει Μακάμπι Τελ Αβίβ και όχι ως… ξεπέταγμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλωστε μετά από τις μεταγραφές και την πεντάρα, ο κόσμος του Άρη έχει ζεσταθεί για τα καλά με το φετινό project. Και σίγουρα ο Αργεντινός τεχνικός θα θέλει να δώσει άλλο ένα… κερασάκι που θα γλυκάνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Οι επιθετικοί του Άρη έδειξαν να είναι μια κλάση πάνω από την άμυνα των Λευκορώσων, με το over στο 1.80 να μπορεί να επιβεβαιωθεί και στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Για ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί κάποιος να… απομονώσει το πρώτο μέρος. Με τη φόρα που έχει ο Άρης και την ψυχολογία της ομάδας, το να σκοράρει από νωρίς είναι ένα σενάριο που μοιάζει λογικό. Το να επιβεβαιωθεί το over 2,5 από τα πρώτα 45 λεπτά είναι ένα σενάριο που πληρώνει και πάρα πολύ καλά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκομέλ - Αρης: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:00
  • Γκομέλ - Αρης: Over 2,5 Α’ ημίχρονο (απόδοση 6.40), 21:00

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ