XGOALS BET

Προγνωστικά Champions League: Τα xGoals "δείχνουν" Μπόντο και Φενέρ

Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Ζόρζε Ζέσους
Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Ζόρζε Ζέσους © 2022 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Μπόντο Γκλιμτ με τη Λίνφιλντ και της Φενερμπαχτσέ με την Ντιναμό Κιέβου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League δεσπόζουν και απόψε στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Στη Νορβηγία, η Μπόντο Γκλιμτ (Νο. 74) φιλοξενεί τη Λίνφιλντ (No, 150) με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Βόρεια Ιρλανδία (19:00 Live από το SPORT24).

Η νίκη της Λίνφιλντ πριν μία εβδομάδα μάλλον ήταν τυχαίο γεγονός, αν κρίνουμε από την αντιμετώπιση των στοιχηματικών εταιριών, που δίνουν τον άσο της Μπόντο Γκλιμτ μόλις στο 1.10. Είναι αλήθεια πως οι πρωταθλητές Νορβηγίας είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και ενδεχόμενος αποκλεισμός τους σε αυτή τη φάση θα λογίζονταν ως τεράστια αποτυχία.

Προγνωστικά Champions League

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι η Λίνφιλντ δεν έχει φτάσει ποτέ στην ιστορία της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Φέτος απέκλεισε στον πρώτο γύρο τη Νιου Σεντς (Ουαλία) στην παράταση. Την προηγούμενη τριετία δεν είχε καταφέρει καν να περάσει τον πρώτο γύρο, γνωρίζοντας αποκλεισμούς από τη Ζαλγκίρις, τη Λέγκια και τη Ρόζενμποργκ.

Προφανώς, για τους Βόρειο Ιρλανδούς, η νίκη επί ενός αντιπάλου, που την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τους "8" του Europa Conference League έχει χαρακτήρα ιστορικής σημασίας. Η Μπόντο Γκλιμτ πάντως ακόμη και στο πρώτο ματς, το οποίο έχασε πληρώνοντας ένα παιδαριώδες αμυντικό λάθος (83'), φάνηκε πως είναι ομάδα με μεγαλύτερες δυνατότητες. Αυτό καταγράφηκε και στα στατιστικά: 7-18 τελικές, 41-59 κατοχή, 0,88-2,31 xGoals.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι απόψε θα έχουμε ένα μονόπλευρο παιχνίδι, όπου μπορεί να εξελιχθεί και σε σφυροκόπημα. Η Μπόντο άλλωστε είναι σε ικανοποιητική κατάσταση και στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της στο Ασπμίρα Στάντιον έχει κερδίσει με 2-0 την Ααλεσουντ, με 3-0 την Κλάκσβικ, με 4-1 τη Σάρπσμποργκ και εσχάτως με 5-0 τη Γιερβ.

Στη λογική ότι η Λίνφιλντ θα... κρεμαστεί από την εστία της, άρα δύσκολα θα γίνει απειλητική μπροστά, μπορούμε να ποντάρουμε σε σκορ πολλαπλών επιλογών. Το 1-0, 2-0 ή 3-0 αποδίδει απόδοση 2.30 και είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από το συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενερμπαχτσέ (No. 92) υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου (No. 45) (20:00 Live από το SPORT24). Το πρώτο παιχνίδι στο Λοτζ της Πολωνίας έληξε 0-0. Η Ντιναμό Κιέβου, παρότι δεν είχε ούτε ένα επίσημο ματς μέσα στο 2022, στάθηκε με αξιοπρέπεια κι έφτασε στον αντικειμενικό της στόχο, που ήταν να μη χάσει.

Βέβαια, η Φενέρ έδειξε πως έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Οι τελικές ήταν 8-12, με τους Ουκρανούς να μην έχουν ούτε μία στο στόχο. Η κατοχή ήταν στο 44-56 και τα xGoals 0,96-1,81 υπέρ της δευτεραθλήτριας της Τουρκίας.

Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει στην ευρωπαϊκή της λίστα μόνο δύο ξένους, τον Πολωνό δεξιό μπακ Κετζιόρα και τον Σλοβένο εξτρέμ Βέρμπιτς. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η Ντιναμό είναι αποδυναμωμένη και θα είναι υπέρβαση αν καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση.

Στη Φενέρ επικρατεί ενθουσιασμός, καθώς απόψε θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ζόρζε Ζέσους στον πάγκο της. Ασφαλώς, η ατμόσφαιρα στο Σουκρού Σαράτσογλου θα είναι καυτή και κρίνοντας από την εικόνα των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα, δικαιολογημένα οι μπουκ δίνουν φαβορί για πρόκριση τη Φενέρ στο 1.40.

Για καλύτερη απόδοση, μπορούμε να ζητήσουμε παράλληλα και το Under 2,5, στη λογική ότι η Ντιναμό θα παίξει ξανά συντηρητικά με στόχο να κρατήσει το 0-0 όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο 2.55 το κόμπο πρόκριση Φενέρ και Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόντο Γκλιμτ – Λίνφιλντ: 1-0, 2-0, ή 3-0 (απόδοση 2.30), 19:00
  • Φενερμπαχτσέ – Ντιναμό Κιέβου: Πρόκριση Φενέρ & Under 2,5 (απόδοση 2.55), 20:00
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ