BIG GAMES BET

Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά και Ανάλυση - Επιλογή στο 2.05

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Επιλογές από το 2.05 μέχρι το 4.50!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στο "Καραϊσκάκης" τη Μακάμπι Χάιφα και διεκδικεί την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι καθαρό φαβορί, αφού προσφέρεται στο 1.35 για να περάσει στην επόμενη φάση.

Προγνωστικά Champions League

Πριν μία εβδομάδα, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν κοντά στη νίκη μέσα στη Χάιφα, αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν με τυχερό γκολ του Χαζίζα στο 92'. Βέβαια, ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Δεν πίεσε όσο έπρεπε τη Μακάμπι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, της έδωσε το δικαίωμα να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Βατσλίκ.

Σύμφωνα με τη στατιστική απεικόνιση του πρώτου αγώνα, η Μακάμπι είχε την υπεροχή, αφού οι τελικές ήταν 14-6, η κατοχή 56-44 και τα xGoals 2,24-0,77. Η εικόνα πάντως στο Φάληρο αναμένεται διαφορετική, με τον Ολυμπιακό να έχει αυτή τη φορά μεγαλύτερη πρωτοβουλία κινήσεων.

Ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς, τόνισε πως θέλει να δει από την ομάδα του να ασκεί πίεση στον αντίπαλο, να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και να είναι πιο δημιουργική. Για αυτόν τον λόγο αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Μαντί Καμαρά, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ελ Αραμπί να προορίζονται για βασικοί αυτή τη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μακάμπι βέβαια δεν είναι αμελητέα ποσότητα και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη υπομονή. Πολλές φορές η ορμή του "Καραϊσκάκης" μπορεί να παρασύρει τους "ερυθρόλευκους", ωστόσο είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να επιτεθεί λελογισμένα. Δεν πρέπει να αφήσει κενά, διότι αν επιτρέψει κόντρα επιθέσεις και βρεθεί πίσω στο σκορ, τότε θα έχει να διαχειριστεί μία ιδιαιτέρως αγχωτική κατάσταση.

Αντίθετα, όσο το σκορ παραμένει ισόπαλο, τόσο οι πιθανότητες να μιλήσει στο τέλος ο νόμος της έδρας θα αυξάνονται. Ο Ολυμπιακός είναι απολύτως φυσιολογικό να μην είναι 100% έτοιμος σε αυτό το στάδιο της σεζόν, παρόλα αυτά μέσα στο γήπεδό του, έχει πάντα τον τρόπο να βρίσκει τουλάχιστον ένα γκολ.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι επί Μαρτίνς ο Ολυμπιακός είναι αήττητος σε 19 αγώνες προκριματικής φάσης στην Ευρώπη, μετρώντας 12 νίκες και επτά ισοπαλίες. Υπενθυμίζεται, ότι ακόμη και ο περσινός αποκλεισμός των πρωταθλητών Ελλάδος από τη Λουντογκόρετς, είχε έρθει στα πέναλτι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες στα δύο ματς σε Φάληρο και Ράζγκραντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο δια ταύτα λοιπόν, τον πρώτο λόγο φαίνεται πως έχει ξανά το Under 2,5, όπως και στη Χάιφα πριν επτά βράδια. Στο 1.75 να μπουν μέχρι δύο γκολ στο 90λεπτο. Αν ζητήσουμε παράλληλα και το ενδεχόμενο να μη χάσει ο Ολυμπιακός, τότε χτίζουμε απόδοση σε τιμές άνω του 2.00.

Σημειώνεται, ότι από τις τελευταίες δέκα νίκες του Ολυμπιακού εντός έδρας στην Ευρώπη, οι έξι ήρθαν με Under 2,5. 1-0 τη Φενερμπαχτσέ, 1-0 τη Νέφτσι Μπακού, 1-0 τη Μαρσέιγ, 2-0 την Ομόνοια, 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα και 2-0 την Μπασακσεχίρ. Επίσης, στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι "ερυθρόλευκοι" έφεραν στο Φάληρο και δύο ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Λουντογκόρετς και Γουλβς. Εν ολίγοις, στα 13 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που ο Ολυμπιακός δεν ηττήθηκε στο "Καραϊσκάκης", επιβεβαίωσε το Under 2,5 οκτώ φορές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ατομικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον το 4.50 στο να δώσει μία ασίστ ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο πολύπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Ισραήλ, όμως απόψε είναι πολύ πιθανό να περάσει αλλαγή κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Είτε για να δώσει έξτρα ώθηση, είτε για να αλλάξει τη ροή του αγώνα, αν το σκορ δεν εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό.

Ο Βαλμπουενά με την εμπειρία, την ποιότητα και κυρίως την προσωπικότητά του μπορεί να κρίνει την έκβαση μίας αναμέτρησης. Αν περάσει λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο, θα πάρει όλες τις στατικές φάσεις, γύρω από την περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι έχει αυξημένες πιθανότητες να βγάλει μία τελική πάσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: 1Χ & Under 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00
  • Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Βαλμπουνενά Να Δώσει Ασίστ (απόδοση 4.50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ