TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η παράδοση της Μπάγερν οδηγεί στο 2.45

Ο Σαντιό Μανέ
Ο Σαντιό Μανέ @ 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στη Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται το ματς της Μπάγερν με την εντυπωσιακή φέτος Φράιμπουργκ (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), η οποία μετά από εννιά στροφές βρίσκεται στο +2 από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Μπάγερν - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπάγερν έχει γνωρίσει ήδη πέντε βαθμολογικές απώλειες την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα και αυτό ασφαλώς είναι κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της. Την προηγούμενη εβδομάδα, στο Κλάσικερ με την Ντόρτμουντ, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα δύο τερμάτων και παρόλα αυτά επέτρεψε στους "κιτρινόμαυρους" να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Το γκολ της ισοφάρισης από τον Μοντέστ στο 95ο λεπτό, προκάλεσε την έκρηξη του Ολιβερ Καν, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του Σίγνκαλ Ιντούνα Παρκ. Αμέσως μετά το ντέρμπι, ο CEO της Μπάγερν ξεκαθάρισε πως η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν είναι ικανοποιητική και υπογράμμισε ότι στα επόμενα ματς, πρέπει οι Βαυαροί να τρέξουν ένα καλό σερί νικών για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεσοβδόμαδα, η Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4/4 στον όμιλο του Champions League, κερδίζοντας με 4-2 εκτός έδρας την Πλζεν. Παρότι ο Νάγκελζμαν έκανε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα, το σκορ ήταν 4-0 στο 35' και θα μπορούσε να λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μέχρι να λήξει το ημίχρονο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, η δουλειά στην Ευρώπη έγινε εύκολα και πλέον η Μπάγερν θα μετατοπίσει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου θέλει μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ να έχει τεθεί επικεφαλής της κατάταξης.

Το αποψινό παιχνίδι βέβαια με τη Φράιμπουργκ δεν αναμένεται απλή υπόθεση. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και τρέχει ένα σπουδαίο αήττητο σερί 11 επίσημων αγώνων (8-3-0). Την Πέμπτη, με τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συνέτριψε 4-0 τη Ναντ στη Γαλλία και έφτασε στο 4/4 στον όμιλο του Europa League, όπου πάει ολοταχώς για την πρόκριση στους “16”.

Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της στην Bundesliga, μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Φράιμπουργκ έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Προφανώς, αν καταφέρει και απόψε να πάρει έναν βαθμό στο Μόναχο θα είναι τεράστια επιτυχία, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη πόλη μοιάζει με... καταραμένη για το σύνολο του Στράιχ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε 22 επισκέψεις της στη Βαυαρία, η Φράιμπουργκ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μπάγερν, μετρώντας 19 ήττες! Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική στα παιχνίδια με τους Βαυαρούς. Είναι χαρακτηριστικό πως βρίσκει γκολ οκτώ σερί αγώνες Bundesliga απέναντι στην Μπάγερν, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα τις προηγούμενες σεζόν.

Με τον φορ Γκρέγκοριτς (7 γκολ, 1 ασίστ) και τους μεσοεπιθετικούς Ντόαν (4 γκολ, 2 ασίστ) και Γκρίφο (5 γκολ, 2 ασίστ) να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, η Φράιμπουργκ θα βρει στιγμές για να απειλήσει την άμυνα της Μπάγερν, η οποία παρεμπιπτόντως θα παραταχθεί απόψε χωρίς τον τραυματία Μάνουελ Νόιερ κάτω από τα δοκάρια της, αλλά με τον αναπληρωματικό Σβεν Ουρλάιχ.

Αν η πολυφωνική Φράιμπουργκ (έχει φέτος 10 διαφορετικούς σκόρερ) βρει ένα γκολ, αυτόματα ο φτωχός άσος της Μπάγερν, μπορεί να εκτοξευτεί στο 2.45 σε combo με το Goal/Goal. Η ομάδα του Νάγκελζμαν έχει μεν δώσει αρκετά δικαιώματα φέτος, αλλά εκτός απροόπτου το συγκεκριμένο ματς θα το πάρει, διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξουν σοβαροί τριγμοί σε ό,τι αφορά στον πάγκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Φράιμπουργκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.45), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ