ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Χωρίς Αρναούτοβιτς η Μπολόνια, μπορεί το 2.05 η Νάπολι

Ο Κβαρατσχέλια
Ο Κβαρατσχέλια @ 2022 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νάπολι - Μπολόνια και Λάτσιο - Ουντινέζε για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και απόψε φιλοξενεί στο "Αρμάντο Μαραντόνα" την Μπολόνια (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, στη Serie A.

Νάπολι - Μπολόνια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι αήττητο από το ξεκίνημα της σεζόν και έχει σκοράρει 39 φορές σε συνολικά 13 επίσημα παιχνίδια, έχει δηλαδή τρία γκολ κατά μέσο όρο ανά ματς! Την Τετάρτη, οι "παρτενοπέι" πρόσφεραν ακόμη μία σπουδαία επιθετική παράσταση, κερδίζοντας εντός έδρας με 4-2 τον Αγιαξ, για το Champions League. Συμπλήρωσαν έτσι εννιά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Το αρνητικό για τη Νάπολι είναι ότι τραυματίστηκε ο εξαιρετικός χαφ Ανγκισά, ωστόσο ο Σπαλέτι έχει την αξιόπιστη εναλλακτική του Εντομπελέ για τη μεσαία γραμμή. Το ίδιο ισχύει και στην άμυνα, όπου ο Οστιγκαρντ μπορεί να καλύψει επαρκώς το κενό του τραυματία Ραχμάνι.

Στην επίθεση πάντως, ο Σπαλέτι δεν θα ξέρει πλέον ποιον να πρωτοβάλει, αφού επέστρεψε στις επάλξεις και ο Οσιχμεν. Ο Νιγηριανός στράικερ μπήκε ως αλλαγή μεσοβδόμαδα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 89'. Κατά το διάστημα που ο Οσιχμεν απουσίαζε, το δίδυμο Ρασπαντόρι-Σιμεόνε έκανε μια χαρά τη δουλειά για τη Νάπολι, σημειώνοντας πολύτιμα γκολ.

Στον αντίποδα, η Μπολόνια δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα φέτος και παρά την αλλαγή προπονητή, με τον Τιάγκο Μότα να παίρνει τη θέση του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, δεν διαφαίνεται αγωνιστική βελτίωση. Σε εννιά αγώνες, οι "ροσομπλού" έχουν μόλις μία νίκη και προέρχονται από το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην αδύναμη και ουραγό Σαμπντόρια, όπου δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες από το κοινό τους.

Η Μπολόνια θα παραταχθεί απόψε χωρίς τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, που είναι τραυματίας. Θα στερηθεί δηλαδή τον παίκτη που έχει βάλει τα έξι από τα οκτώ της γκολ την τρέχουσα σεζόν. Η Μπολόνια είναι εξαρτημένη επιθετικά από τον Αυστριακό επιθετικό και χωρίς αυτόν θα είναι πολύ δύσκολο να απειλήσει την "καυτή" Νάπολι μέσα στο "Αρμάντο Μαραντόνα".

Ούτως ή άλλως, η Μπολόνια αντιμετωπίζει σαφές πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Κόντρα στη Σαμπντόρια για παράδειγμα, τα xGoals ήταν 0,67-0,82. Επίσης, σε δύο δύσκολες εξόδους της, στο Μιλάνο με τη Μίλαν και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, έμεινε άσφαιρη σε ματς με xGoals 2,84-0,51 και 2,51-0,33 αντίστοιχα.

Ακόμη και στο Ολίμπικο, κόντρα στη Λάτσιο, όπου έχασε 2-1 με ανατροπή, σκόραρε με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, όπου έπαιξε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν 40 λεπτά.

Ο πενιχρός άσος λοιπόν της Νάπολι, μπορεί να ανέβει από το 1.25-1.30 σε τιμές άνω του 2.00 αν συνδυαστεί με το No/Goal. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντως ως λύση και το anytime του εκπληκτικού Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος σκόραρε και στα δύο παιχνίδια με τον Αγιαξ και στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Νάπολι με την Τορίνο (3-1). Σε τιμές άνω του 2.30 το anytime του Γεωργιανού αριστερού εξτρέμ, ο οποίος είναι πλέον αναντικατάστατος, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στη δεξιά πτέρυγα, όπου ο Σπαλέτι εναλλάσσει σταθερά τον Πολιτάνο με τον Λοσάνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λάτσιο - Ουντινέζε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο νωρίτερα, η Λάτσιο υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, Ουντινέζε (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να είναι θεαματικό και πιθανότατα θα ανοίξει αν κρίνουμε από τις επιθετικές επιδόσεις των δύο ομάδων.

Η Λάτσιο, που έφερε 2-2 την Πέμπτη με τη Στουρμ Γκρατς για το Europa League, έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Τσίρο Ιμόμπιλε και μετράει 7/9 Over 2,5 στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Από την άλλη, η Ουντινέζε με το δίδυμο Μπέτο-Ντεουλοφέου να δίνει ρέστα (5 γκολ ο πρώτος, 6 ασίστ ο δεύτερος) είναι αήττητη (6-2-0) μετά το 4-2 της πρεμιέρας από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ έρχεται από το 2-2 κόντρα στην Αταλάντα, σε ένα ματς που βρέθηκε κάτω με 0-2 και όμως επέστρεψε. Συμπλήρωσε έτσι πέντε διαδοχικά Over 2,5, σκοράροντας σε αυτό το διάστημα 14 γκολ!

Με δεδομένο ότι την τελευταία τριετία το Over 2,5 επιβεβαιώθηκε στο Ολίμπικο, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, πάμε να συνεχίσουμε το σερί στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Ουντινέζε: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Νάπολι – Μπολόνια: 1 & No/Goal (απόδοση 2.05), 19:00
  • Νάπολι – Μπολόνια: Κβαρατσκέλια Anytime (απόδοση 2.35), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ