TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το σερί της Γουέστ Χαμ, η εμπειρία της Μίλαν και η Μπέτις

Ο Ράφαελ Λεάο πανηγυρίζει το γκολ στο Μίλαν - Αταλάντα
Ο Ράφαελ Λεάο πανηγυρίζει το γκολ στο Μίλαν - Αταλάντα © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρία δυνατά σημεία από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Όπως αναμενόταν η Γουέστ Χαμ έχει μπει καλά μετά τη διακοπή για τις εθνικές και κερδίζει συνέχεια βαθμολογικό έδαφος. Ήταν παράλογο που αυτή η ομάδα βρισκόταν τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και άδικο με βάση ακόμα και την εικόνα των αγώνων.

Προγνωστικά Αγγλία: Χτίζει σερί

Το 1-1-5 με το οποίο μπήκε στη διακοπή, σε μεγάλο βαθμό οφειλόταν και σε παιχνίδια που διαμορφώθηκαν με ένα σκληρό τρόπο για την ομάδα του Μόγες. Ήταν δεδομένο πως δεν μπορούσε η κακοδαιμονία να συνεχιστεί. Στη επιστροφή στη δράση μετά από την πρώτη διακοπή, έχουν έρθει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Οι δύο για το πρωτάθλημα, εντός έδρας 2-0 με τη Γουλβς και εντός έδρας 3-1 επί της Φούλαμ με επιβλητική εμφάνιση και δύο επί της Άντερλεχτ 1-0 εκτός, 2-1 εντός, για το Conference League. Η Γουέστ Χαμ, έχει ακόμη έδαφος να καλύψει, βρίσκεται στην 13η θέση, βάσει xgoals θα έπρεπε να βρίσκεται στην 8η, οι δυνατότητές της είναι για ακόμη πιο ψηλά.

Το ρόστερ μεγάλωσε σημαντικά το καλοκαίρι και ενισχύθηκε σε ποιότητα για να μπορεί ο Μόγες να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, να κάνει δηλαδή ροτέισον, χωρίς να επηρεάζεται η ομάδα (16:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Σαουθάμπτον πηγαίνει σε χαμηλές πτήσεις, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όλες σωστές. Το διπλό στο 2.43 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ιταλία: Περνάει από τη Βερόνα

Στη Serie A γίνεται μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πρωταθλήτρια Μίλαν έκλεισε την προηγούμενη αγωνιστική στην 5η θέση, τρεις βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Νάπολι. Είναι ξεκάθαρο, πως θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος στην Ιταλία.

Η ομάδα του Πιόλι έχει την αυτοπεποίθηση από την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και από τη στιγμή, που τα δύο μεγάλα ονόματα, Γιουβέντους και Ίντερ έχουν μείνει πίσω, έχει αποκτήσει τον αέρα του φαβορί για τον τίτλο. Πηγαίνει στην έδρα της Βερόνα (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), που δεν θυμίζει σε τίποτα την ανταγωνιστική ομάδα που είχαν δημιουργήσει τα προηγούμενα τρία χρόνια οι Γιούριτς, Τούντορ.

Η Μίλαν προέρχεται από τρία συνεχόμενα διπλά στη Βερόνα, σε εποχές που οι γηπεδούχοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την σημερινή τους κατάσταση. Η ομάδα του Τσόφι, προέρχεται από τέσσερις ήττες στην σειρά, με Λάτσιο εκτός 2-0, με Φιορεντίνα εκτός 2-0, με Ουντινέζε εντός 2-1 και με Σαλερνιτάνα εκτός 2-1. Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν άξιζε αποτέλεσμα. Το διπλό στο 1.56 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Την αδικούν τα δύο τελευταία αποτελέσματα

Στη La Liga, η Μπέτις είχε ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό 5-0-1, όμως προέρχεται από δύο εκτός έδρας παιχνίδια που υπέστη μία ήττα και έφερε μία ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως τόσο στο Βίγο, όσο και στη Βαγιαδολίδ, τα αποτελέσματα δεν δείχνουν τη δυναμική της, καθώς και στους δύο αγώνες έπαιξε στα μεγαλύτερα διαστήματα με παίκτη λιγότερο.

Στην ήττα με 1-0 στην έδρα της Θέλτα, από το 20ο λεπτό και ενώ είχε ήδη διαμορφωθεί στο σκορ, έπαιξε με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα, δημιούργησε πέντε πολύ καλές στιγμές και δεν δέχτηκε ούτε μισή ευκαιρία.

Με ένα περίεργο τρόπο το ίδιο συνέβη και στη Βαγιαδολίδ, με την διαφορά πως το σκορ ήταν στο 0-0 όταν ο Πετσέλα, στο 35ο λεπτό αποβλήθηκε. Παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο δεν απειλήθηκε, 0,81-0,52 xGoals και έμεινε το σκορ στη λευκή ισοπαλία.

Η Αλμερία προέρχεται από μία υπερβολική, βάσει της εικόνας του αγώνα, σε έκταση εντός έδρας νίκη με τη Βαγιεκάνο με 3-1, σε ένα παιχνίδι με 1,18-1,31 xGoals. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, την πρώτη αγωνιστική με την αδύναμη Έλτσε και έχει χάσει από Βαγιαδολίδ 1-0, από Μαγιόρκα 1-0 και από την Μπιλμπάο με 4-0 (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος της Μπέτις στο 1.60 είναι δίκαιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 2,43), 16:00
  • Βερόνα - Μίλαν: 2 (απόδοση 1.56), 21:45
  • Μπέτις - Αλμερία: 1 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ