ΣΤΗΛΕΣ

Μουγκίνι: "Να πέσει η Λάτσιο στη Serie B"!

Μουγκίνι: "Να πέσει η Λάτσιο στη Serie B"!
Μουγκίνι-Λάτσιο

"Εύχομαι στη Λάτσιο να πάει στη Serie B και να σαπίσει εκεί", δήλωσε σε εκπομπή ο δημοσιογράφος Τ.Μουγκίνι!

Ένας από αυτούς ήταν και ο έμπειρος δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζαμπιέρο Μουγκίνι, ο οποίος σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής "Controcampo" το βράδυ της Κυριακής ζήτησε με αυστηρό ύφος τον υποβιβασμό των "λατσιάλι" στη Serie B!
"Είναι ντροπή για το άθλημα και αυτό που λέω δεν είναι υπερβολή. Είναι ντροπιαστικό για το σύλλογο οι οπαδοί της Λάτσιο να σφυρίζουν τον δικό τους γκολκίπερ που πραγματοποιούσε εκπληκτική εμφάνιση και να στηρίζουν την αντίπαλη ομάδα", τόνισε ο 69άχρονος Μουγκίνι, γνωστός για τα φιλικά του αισθήματα για τη Γιουβέντους, για να συμπληρώσει:

"Αυτό που έγινε είναι ντροπή για το ποδόσφαιρό μας, για τον αθλητισμό, είναι μία πολύ άσχημη σελίδα για την πόλη της Ρώμης, για ένα μέρος της πόλης της Ρώμης.

Η συμπεριφορά της Λάτσιο είναι ντροπή για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στη Λάτσιο να πάει στη Serie B και να σαπίσει εκεί."




Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 01/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Πάρμα-Ρόμα, την Κυριακή 02/05 στις 16.00 Σαμπντόρια-Λιβόρνο και την Κυριακή 03/05 στις 20.00 Σιένα-Παλέρμο.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ