ΡΟΜΑ

Μοντάλι: "Έχασε ο αθλητισμός"

Μοντάλι: "Έχασε ο αθλητισμός"
Μοντάλι-Ρόμα

Σκληρή επίθεση στη Λάτσιο από τον διευθυντή της Ρόμα, Τ.Μοντάλι, ο οποίος έκανε λόγο για "ήττα του ποδοσφαίρου"!

Ο διευθυντής της Ρόμα, η οποία περίμενε ένα θετικό αποτέλεσμα της συμπολίτισσάς της για να πάρει και πάλι το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, στηλίτευσε την χαλαρή εμφάνιση των "λατσιάλι" ενώ χαρακτήρισε αυτά που έλαβαν χώρα στο γήπεδο από την πλευρά των οπαδών των γηπεδούχων ντροπή για το ιταλικό ποδόσφαιρο.
"Δεν πίστευα ποτέ ότι τα μάτια μου θα γινόντουσαν μάρτυρες σε αυτό που είδα απόψε", τόνισε ο Μοντάλι και συνέχισε: "Ποτέ δεν το φαντάστηκα κάτι τέτοιο, ούτε καν πριν από την έναρξη του αγώνα. Πιστεύω ότι αυτό το βραδυ θα αισθάνθηκαν ντροπή η Ίντερ και ο προπονητής τους.

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την Ίντερ, δεν ευθύνονται για κάτι, όμως απόψε αισθάνθηκα ότι χάθηκαν πάρα πολλά. Η Λάτσιο έχασε, όμως οι πραγματικοί χαμένοι ήταν το άθλημα και πάνω από όλα το ιταλικό ποδόσφαιρο."



Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 01/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Πάρμα-Ρόμα, την Κυριακή 02/05 στις 16.00 Σαμπντόρια-Λιβόρνο και την Κυριακή 03/05 στις 20.00 Σιένα-Παλέρμο.




Λάτσιο - Ίντερ 0-2







TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ