ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 8-14

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 8-14
Αφρουδάκης

Τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό, νίκησε με 8-14, ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς, του οποίου το σκορ στο ημίχρονο, ήταν 3-10, υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Αλλά μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα και όταν χάνουμε και το παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον, με κάτι πρέπει να ασχοληθούμε, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, "έκαναν" το καθήκον τους. Στην τρίτη περίοδο, μετά από διαπληκτισμό του εφόρου των "πρασίνων", Νίκου Πλύτα, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των Κυπελλούχων Ελλάδας, Χρήστο Φλώρο (που οδήγησε στην αποβολή του πρώτου), άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς πάσα κατεύθυνση.

Ενα από αυτά χτύπησε τον βοηθό προπονητή του Ολυμπιακού, Νίκο Βενετόπουλο και του έσπασε τα γυαλιά που φορούσε, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο από τα θραύσματα.

Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση και να μετακινηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών, ώστε να τους προστατέψουν.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού, ήταν τυπική διαδικασία, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα, με 8-14. Πρώτος σκόρερ των "Πειραιωτών", ήταν ο νεοαποκτηθείς, Γιώργος Αφρουδάκης, που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ ο Παναθηναϊκός, είχε ως πρώτο κανονιέρη, τον έμπειρο, Μάκη Γεωργαρά, με 3.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-10, 6-13, 8-14

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Γεωργαράς 3, Μπ.Βράνιες 2, Λάζαρης, Δερμιτζάκης, Μπιτσάκος

Ολυμπιακός: Αφρουδάκης 4, Ντόσκας 3, Κομάντινα 2, θεοδωρόπουλος 2, Τ.Βράνιες, Σαλπαδήμας, Σάντα















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ