ΠΟΛΟ

Oλυμπιακός

Oλυμπιακός
Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα στην "κόκκινη" πλευρά ο "ερυθρόλευκος" στόχος

Τι κάνει μία ομάδα που χάνει για πρώτη φορά το στέμμα της μετά από επτά χρόνια; Ενισχύεται. Τα μέλη έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέκτησαν τις υπηρεσίες του αρχηγού της Εθνικής ομάδας, Γιώργου Αφρουδάκη που θα μοιράζεται τη θέση του φουνταριστού με τον Σλόμπονταν Νίκιτς.

Στον Πειραιά έκαναν χρήση του νόμου των κοινωτικών φέρνοντας παίκτες πρώτης γραμμής όπως είναι ο αμυντικός Άντριγια Κομάντινα και ο περιφερειακός Τίχομιλ Βράνιες. Τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα κατέδειξαν τη συνεισφορά του έμπειρου Πέτρε Σάντα, που ακολούθησε τον Αφρουδάκη από τον Πανιώνιο.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Πάτερου βρίσκονται και οι νεαροί Σταθόπουλος και Γαβριελάτος, ενώ μετά από αρκετά χρόνια αποχώρησαν με τη θέληση τους ο Γιάννης Θωμάκος και ο Γιώργος Ψύχος που έβγαλε για πάντα το σκουφάκι του.

Ηρθαν: Σάντα (Πανιώνιος), Γ. Αφρουδάκης (Πανιώνιος), Τ. Βράνιες (Μλάντοστ Ζάγκρεμπ), Κομάντινα (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), Σταθόπουλος (ΝΟΒΑ), Γαβριελάτος (Βουλιαγμένη)
Εφυγαν: Θωμάκος (Πανιώνιος), Ψύχος (σταμάτησε)

Ρόστερ
Τερματοφύλακες: Νίκος Δεληγιάννης (30), Χρήστος Φλώρος (24), Διονύσης Σταθόπουλος (28), Παναγιώτης Γαβριελάτος (21).
Αμυντικοί: Τάσος Σχίζας (29), Αντρίγια Κομάντινα, Κροατία (29). Περιφερειακοί: Θοδωρής Χατζηθεοδώρου (30), Αργύρης Θεοδωρόπουλος (25), Γεράσιμος Σαλπαδήμας (28), Βαγγέλης Δελακάς (21), Γιάννης Κόχειλας (23), Γιώργος Ντόσκας (23), Στέφανος Σάντα (31), Τίχομιλ Βράνιες, Κροατία (29).
Φουνταριστοί: Σάκης Πλατανίτης (32), Νικήτας Κόχειλας (23), Σλόμπονταν Νίκιτς, Σερβία (23), Γιώργος Κατσουλάκης (24), Γιώργος Αφρουδάκης (30)

Προπονητής: Βαγγέλης Πάτερος

Στόχος: Η ανάκτηση της χαμένης υπερηφάνειας, το νταμπλ και η Ευρωλίγκα υπό προϋποθέσεις.















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ