ΠΟΛΟ

Waterworld

Waterworld
περίεργη

Το SPORT 24 παρουσιάζει τους 12 "δελφίνους" που ερίζουν για τον τίτλο του πρωταθλητή

Και γιατί να είναι; Πολύ απλά γιατί δύο ομάδες, ο πρωταθλητής Εθνικός και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός, έχουν αφάνταστα ενισχυθεί και μόνο ο Πανιώνιος είναι ικανός να προβάλλει αντίσταση, oι τρεις εκπρόσωποι μας στην Ευρωλίγκα δηλαδή. Όμως ας μην προτρέχουμε, αυτό θα φανεί μέσα στο νερό.

Οι πολίστες μπορούν να φορούν τα σκουφάκια τους αργά (ας όψεται το Ευρωπαϊκό του Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι), όμως θα βγουν από την πισίνα λίγο πριν από το καλοκαίρι.

Μπαίνει σε χειμερία νάρκη
Η σεζόν θα διακοπεί τον Ιανουάριο, αφού ακολουθεί το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου τον ερχόμενο Μάρτιο στη "Rod Laver Arena" της Μελβούρνης.

Τον μήνα της άνοιξης οι ομάδες θα ξανασυγκεντρωθούν και οι "ναυμαχίες" θα ξεκινήσουν ξανά, με φόντο το βαρύτατο (σε κιλά και αξία) τρόπαιο του πρωταθλητή. Αυτό άλλωστε είναι που μετράει.

Το SPORT 24 παραμένει κοντά στο πόλο και σας προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά, έναν απαραίτητο οδηγό με τα χρήσιμα στοιχεία που πρέπει να ξέρει κάθε καλός φίλαθλος, που σέβεται τον εαυτό του. Γιατί ποτέ δεν πηγαίνουμε να δούμε έναν αγώνα, χωρίς να ξέρουμε τι βλέπουμε!

Το κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ανοίγει ξανά για να φιλοξενήσει μία ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση τον Παναθηναϊκό.

Τρία τηλεοπτικά κανάλια θα παίζουν πόλο φέτος, αφού κοντά στο Supersport και το Magic, προστέθηκε και το "νεόκοπο" Sport+ σε μία συμφωνία για το καλό του αθλήματος.

Οι κινήσεις που άφησαν εποχή
Οι "μεγάλοι" δεν τσιγκουνεύτηκαν τα χρήματα και προσέλκυσαν σημαντικούς παίκτες. Ο κατά πολλούς κορυφαίος τερματοφύλακας του πλανήτη, ο Σέρβος Ντένις Σέφικ θα υπερασπίζεται την εστία του Εθνικού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν τη μετεγγραφή της χρονιάς με την απόκτηση του Χρήστου Αφρουδάκη. Ο "μικρός" Αφρουδάκης άφησε το ιταλικό πρωτάθλημα και τη Νάπολι, για την πατρίδα και τον Πειραιά.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι οι θεαματικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν, ο Ολυμπιακός προχώρησε στη "ξαφνική" απόκτηση του αρχηγού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματας, Γιώργου Αφρουδάκη. Οι δύο πλευρές θέλουν να κατακτήσουν τίτλους και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάνεις τους.

Σε μία κίνηση καλής θέλησης οι "ερυθρόλευκοι" αποδέσμευσαν τον "πάνθηρα" Γιάννη Θωμάκο, ο οποίος επέστρεψε στον Πανιώνιο για να αναλάβει τα ηνία, που άφησε ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Για το τέλος αφήσαμε το "αγκάθι" των κοινωτικών. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός εκμεταλεύθηκαν στο έπακρο το ότι η ΚΟΕ "πέρασε" τους κοινοτικούς και άλλοι, έκλεισαν τα μάτια μπροστά σε αυτή τη... διευκόλυνση, είτε από πεποίθηση είτε εξαιτίας οικονομικής στενότητας.

Όπως και να έχει το αν θα ευδοκιμήσει αυτό το "φρούτο" θα φανεί, ο Σύνδεσμος των παικτών επιμένει ότι αυτή η λύση θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Σημασία έχει...

Ότι αξίζει να παρακολουθούμε το πρωτάθλημα, γιατί αγωνίζονται σε αυτό ορισμένοι ξεχωριστοί Έλληνες αθλητές. Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών παραμένει πάντα συνεπής στις επιτυχίες. Στο πόλο μπορείτε να πάτε τα παιδιά σας να δουν... μπάλα, γιατί είναι αθλητισμός, όχι πόλεμος...



























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ