ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός

Οι "πράσινοι" επιθυμούν να παραμείνουν στην κατηγορία

Στο τιμόνι βρίσκεται ο έμπειρος Μάκης Λυκούδης, με την ομάδα να κινείται αρκετά στη μετεγγραφική περίοδο και να προχωρεί στην απόκτηση Ελλήνων παικτών (Γεωργαράς, Μπιτσάκος) που έχουν φτάσει προ πολλού στο peak της καριέρας του.

Την "πράσινη" εστία θα υπερασπιστεί ο Μαυροβούνιος Μίλαν Γιάντσιτς, ενώ απέκτησε και παρέα, τον Μπρούνο Βράνιες που ήρθε μαζί με τον Τίχομιλ στην Ελλάδα.

Επτά παίκτες απέκτησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, το οποίο ήταν εξαιρετικά περιπετειώδες τις πρώτες ημέρες,λόγω του μέλλοντος της ομάδας.

Τα τερτίπια της κλήρωσης έφεραν τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον πανίσχυρο Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική, όποτε και θα αποκτήσουμε τηλεοπτική εικόνα από το συγκρότημα του Μάκη Λυκούδη

Ηρθαν: Γιάντσιτς (Πάτρα), Μπιτσάκος (Νηρέας Χαλανδρίου), Γεωργαράς (Πανιώνιος), Μ. Βράνιες (Μλάντοστ Ζάγκρεμπ), Καφετζόπουλος (Βουλιαγμένη), Γέμελος (Βουλιαγμένη), Λάζαρης (Ηρακλής)

Εφυγαν: Ν. Μερκουριάδης (Χαλκίδα), Τρελόπουλος (Ποσειδώνας Ιλισίων), Σπερνοβασίλης (Ιωνικός Νικαίας), Π. Μερκουριάδης (Χαλκίδα), Καψοκόλης (σταμάτησε), Λαμπάτος (Ν.Ε. Πατρών)

Ρόστερ
Τερματοφύλακες: Μίλαν Γιάντσιτς(29), Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος (26).

Αμυντικοί: Νίκος Καφετζόπουλος (26), Μανώλης Στρατάκης (31), Νίκος Μάζης (34).

Περιφερειακοί: Μάκης Γεωργαράς (33), Μπρούνο Βράνιες(21), Γιάννης Γέμελος (21), Παναγιώτης Λάζαρης (21), Γιώργος Κοκκάλας (27), Φάνης Κουντουδιός (29), Μιχάλης Τσαβδαρίδης (21), Μιχάλης Πετάσης (21).

Φουνταριστοί: Δημήτρης Μπιτσάκος (34), Χριστόφορος Δερμιτζάκης (27)

Προπονητής: Μάκης Λυκούδης

Στόχος: Επίτευγμα θεωρείται η παραμονή






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ