ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ισπανία-Ελλάδα 27-26

Ισπανία-Ελλάδα 27-26
Καρυπίδης

Η ελληνική ομάδα πλησίασε κοντά στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, χάνοντας από την Ισπανία με 27-26

Παρά το γεγονός ότι ο Γκόραν Πέρκοβατς στερήθηκε των υπηρεσιών του Αλέξη Αλβανού (ισχυο-οσφυαλγία) και του Σάσα Ζιβούλοβιτς (ενοχλήσεις στον αχίλλειο), η Εθνική ομάδα ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε να προηγείται με πέντε γκολ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2005.

Στο 39' η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με επτά τέρματα (12-19), με την ισπανική "αρμάδα" να πιάνει ρυθμό και να εξαπολύει "φονική" όπως αποδείχθηκε επίθεση. Το σκορ έγινε 21-20 με σκόρερ από θέση πέναλτι τον Ρομέρο.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αντάλλαξαν πρωτοπορία στο σκορ με την Ελλάδα να προηγείται με 22-21 με τον Βασιλάκη και τον Μαστορογιάννη με 23-22.

Στο 57' ο Αλμπέρτο ο Αλμπέρτο Εντρέριος σημείωσε το 26-24, ο Καρυπίδης (26-25) και πενήντα χιλιοστά αργότερα ο Τσιλιμπάρης απέκρουσε πέναλτι του Ρομέρο.

Ο Σπύρος Μπαλωμένος ισοφάρισε ένα λεπτά πριν το τέλος (26-26), όμως στην εκπνοή ο Γαράλδα έδωσε τη χαριστική βολή στην ελληνική ομάδα.

ΕΛΛΑΔΑ (Πέρκοβατς): Τσιλιμπάρης, Καφάτος Μαστορογιάννης 5, Ζαραβίνας, ΚοκολοδημητράκηςΒασιλάκης 5, Καρυπίδης 5, Μπαλωμένος 3, Ζιβούλοβιτς 3, Βακάλης 3, Βουτσάς 1, Βόγλης 1, Χαλκίδης.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Πάστορ): Ρομέρο 5, Ρόκας 4, Αλμπέρτο Εντρέριος 3, Ραούλ Εντρέριος 3, Γαράλδα 3, Γαρθία Λορενθάνα 3, Ροδρίγεθ 3, Γαρθία Παρόνδο 2, Αγιναγάλδε 1.

Ικανοποιημένος από τους "ρούκις" έμεινε ο Γκόραν Πέρκοβατς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε " έμεινα ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά. Μας βοήθησαν πάρα πολύ, αν και έγιναν κάποια λάθη λόγω απειρίας. Στις επόμενες διοργανώσεις θα εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι, τους πιστεύω πολύ".













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ