ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Eλλάδα-Ισπανία 16-22

Eλλάδα-Ισπανία 16-22
Μπαλωμένος

Η Εθνική ομάδα κράτησε το σκορ χαμηλά κόντρα στην Ισπανία, δεν κατάφερε να αποσωβήσει την ήττα

Η ελληνική ομάδα τα πήγε εξαιρετικά στην άμυνα, κρατώντας χαμηλά στο σκορ τους "φούριας ρόχας", στην επίθεση όμως τα προβλήματα ήταν πολλά ειδικά στην τελική προσπάθεια στο Β' ημίχρονο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόραν Πέρκοβατς ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, λέγοντας " τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Επαιξαν δυνατή άμυνα. Προσπαθήσαμε με σύστημα 3-2-1 να τους περιορίσουμε και νομίζω ότι τα καταφέραμε, αλλά χάσαμε πολλά εύκολα γκολ. Θέλαμε χαμηλό σκορ, γιατί διαφορετικά δεν θα αντέχαμε στο τρέξιμο με τόσες απουσίες".

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στο ξεκίνημα του ματς, όμως οι Ισπανοί με τους Γκαράλδα και Αλμπέρτο Εντρέριος προηγήθηκε με 3-2 στο 5'. Παίζοντας άμυνα 5-1, οι Ίβηρες πήραν διαφορά για να προηγηθούν με +5 στο ημίχρονο (10-15).

Ό,τι έχτισαν με κόπο οι Έλληνες στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, χάθηκε στη συνέχεια. Αντί να βελτιωθούν και να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στην επίθεση, σημείωσαν μόλις έξι τέρματα και όταν έφταναν με αξιώσεις κοντά στον Μπαρουφετ, ο Ισπανός πορτιέρο σταματούσε τον κίνδυνο.

Η Ισπανία προηγήθηκε με 17-12 στο 44', η Εθνική αντεπιτέθηκε στα επόμενα λεπτά, στάθηκε όμως αδύνατο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Tα δεκάλεπτα: 3-5, 7-9, 10-15 (ημ.), 12-16, 13-18, 16-22

ΕΛΛΑΔΑ (Πέρκοβατς): Τσιλιμπάρης, Ζαραβίνας 1, Μπαλωμένος 2, Βακάλης 1, Χαλκίδης, Αλβανός 1, Καρυπίδης 8 (τρία πέναλτι), Βόγλης, Κοκολοδημητράκης 1, Μαστορογιάννης 1, Βασιλάκης 1, Βουτσάς 1, Σαμαράς.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Πάστορ): Χομπράδος, Αλμπέρτο Εντέριος 2, Καραμπάγια 2, Πριέτο, Γκαράλδα, Παρόνδο 5, Ντέιβιτς 2, Ραούλ Εντρέριος 2, Γκαρθία 6 (πέντε ριμπάουντ), Ορτέγα 1, Ροντρίγκεζ 1, Αγκουαναγκάλδε 1, Μπαρουφέτ, Μόρος













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ