ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γερμανία-Ελλάδα 24-21

Γερμανία-Ελλάδα 24-21
Βασιλάκης

Η Ελλάδα έχασε και από τη Γερμανία και θα διεκδικήσει την έβδομη θέση

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Μάλμε (29/10, 11:00) τον ηττημένο της συνάντησης μεταξύ της Ισπανίας και της Σερβίας.

Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι απέναντι στα "πάντσερ", οι παίκτες του Γκόραν Πέρκοβατς ήταν ιδιαίτερα καλοί στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα στο 30' το σκορ να είναι 10-10.

Στο δεύτερο μέρος ο Κροάτης τεχνικός της Εθνικής άλλαξε τη σύνθεση της ομάδας, κάτι που εκμεταλεύθηκαν στο έπακρο οι Γερμανοί και ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς στο 20-15 (στο 45').

Ο Αλέξανδρος Βασιλάκης σημείωσε τέσσερα γκολ στα τελευταία λεπτά, όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα με 24-21.

" Εμεινα ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών μου. Παίξαμε καλά, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Δυστυχώς χάθηκαν πολλά γκολ από τα 6μ και με παίκτη παραπάνω στην επίθεσή μας", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόραν Πέρκοβατς.

Ο προπονητής των Γερμανών, Χάινερ Μπραντ έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής, λέγοντας " δεν είναι έκπληξη για μας ότι η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή, αφού γνωρίζουμε ότι ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Ξέρουμε πολλούς παίκτες από το γερμανικό πρωτάθλημα".

Τα ελληνικά γκολ: Αλβανός 7, Βασιλάκης 4, Μπαλωμένος 3, Κοκολοδημητράκης 2, Ζιβούλοβιτς 1, Μαστορογιάννης 1, Βόγλης 1, Βουτσάς 1, Καρυπίδης 1. Επαιξαν και οι Καφφάτος, Τσιλιμπάρης, Ζαραβίνας, Βακάλης, Χαλκίδης.

Για τη Γερμανία τα τέρματα σημείωσαν: Κέρμαν 8, Κλίμοβετς 4, Κλάιν 2, Χάας 2, Γκλάντορφ 2, Τσάιτς 2, Γιάνσεν 2, Χενς 1, Μπάουρ 1.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ