ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τυνησία-Ελλάδα 33-24

Τυνησία-Ελλάδα 33-24
Βασιλάκης

Η Εθνική ομάδα έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε από την Τυνησία στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του Α' Ομίλου με 33-24 (ημ. 19-14).

Το παιχνίδι έγινε στο Βέξιε, τρεις ώρες μακριά από την έδρα της Εθνικής στο Μάλμε. Τίποτα δεν λειτούργησε καλά για την ελληνική άμυνα, ούτε στην επίθεση, αλλά ούτε και στην άμυνα.

Ο Γκόραν Πέρκοβατς άφησε αιχμές κατά ορισμένων παικτών και ενδεχομένως οι επόμενες ημέρες να έχουν ενδιαφέρον, με τον Κροάτη να λέει " κάποιοι παίκτες δεν παλεύουν και φαίνεται ότι δεν έχουν κίνητρο".

Ο Αλέξης Αλβανός υπογράμμισε από την πλευρά του ότι "κάναμε πολλά τεχνικά λάθη. Δεν παρουσιάσαμε το ίδιο πάθος και είχαμε πολλές βιαστικές προσπάθειες. Δεν είχε σωστή κίνηση στην επίθεση, παίζαμε στατικά. Οι Τυνήσιοι είχαν καλά σουτ από μακριά και εμείς μέναμε κολλημένοι στα 6 μέτρα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι΄ αυτήν την εμφάνιση".

Τα ελληνικά γκολ: Βασιλάκης 6, Μπαλωμένος 5, Βόγλης 3, Αλβανός 2, Καρυπίδης 2, Βουτσάς 2, Μαστορογιάννης 1, Κοκολοδημητράκης 1, Βακάλης 1, Χαλκίδης 1. Επαιξαν και οι Καφφάτος, Δέλλιος, Ζαραβίνας.

Για την Τυνησία σκόραραν οι Χμεμ 12, Μπουσνίνα 6, Τεζ 5, Τουάτι 3, Μπεν Αζίζα 2, Μγκανέμ 2, Αγέντε 2, Χαζντ Αχμέντ 1.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ