ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζίκο: "Πρόκριση και πρωτάθλημα"

Ζίκο: "Πρόκριση και πρωτάθλημα"
Ζίκο

Θετικός ο απολογισμός σύμφωνα με τον Ζίκο για το πρώτο μισό της σεζόν. Αισιοδοξία για πρωτιά και πρόκριση στους "8"

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League εις βάρος της Μπορντό, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα πάρει ξανά... ερυθρόλευκο χρώμα.
ην προηγούμενη Κυριακή παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα (σ.σ. κόντρα στον Άρη). Παίξαμε άσχημα, δεν μπορούσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και ηττηθήκαμε από έναν αντίπαλο που πάλεψε σκληρά και είχε σθεναρή υποστήριξη από τους φιλάθλους του. Ήμασταν αήττητοι για 14 παιχνίδια στη Super League αλλά πλέον δεν είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα θα έχουμε ένα σύντομο διάλειμμα για τις γιορτές, διότι στις 6 Ιανουαρίου θα βρισκόμαστε και πάλι στο γήπεδο", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: " Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πάντως θετικά. Φτάσαμε στον πρώτο στόχο που ήταν να βρεθούμε στους ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα μπροστά μας έχουμε μία ισχυρή ομάδα που πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία στη φάση των ομίλων. Ωστόσο εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και να πάρουμε την πρόκριση στο Μπορντό. Είμαι αισιόδοξος, διότι τον Φεβρουάριο θα έχουμε στη διάθεση μας ορισμένους τραυματίες που λείπουν και επίσης ορισμένες μεταγραφές", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού".

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League είπε: " Οι παίκτες θα πρέπει να συνδυάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γιορτές με τη ρουτίνα των προπονήσεων ώστε να μη χαθεί ο ρυθμός μας μέχρι την επιστροφή. Πρέπει τώρα να καλύψουμε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Παναθηναϊκό, κάτι που φυσικά είναι πιθανό, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Στα 18 ματς που έχω βρεθεί στον τιμόνι του Ολυμπιακού, πρέπει να ομολογήσω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται. Είχαμε 11 νίκες, στόχους που επιτεύχθηκαν, αλλά και πολλή δουλειά μπροστά μας που πρέπει να γίνει

".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ