BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρει ο Λεβαντόφσκι, "ξύλο" στα Κανάρια Νησιά

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί © 2024 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η La Liga, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει 3 ματς σήμερα για την 36η αγωνιστική. Ξεχωρίζουν στοιχηματικά τα Λας Πάλμας – Μπέτις και Αλμερία - Μπαρτσελόνα.

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για τη Λας Πάλμας που γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα της στη Μαγιόρκα (1-0). Δεν βλέπουμε πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του τεχνικού Πιμιέντα. Ειδικά, εάν πέσει κατηγορία θα μιλάμε για κάζο ολκής. Υπενθυμίζουμε, ότι η Κάντιθ μείωσε στους 5 βαθμούς από την ομάδα των Κανάριων Νησιών και μάλιστα την περιμένει την Κυριακή!

Η Μπέτις από την πλευρά της, κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την υποβιβασμένη Αλμερία. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Σοσιεδάδ στην Μπαρτσελόνα (0-2) και ανέβηκε στην 6η θέση (οδηγεί στο Europa League). Οι Βάσκοι παίζουν την Κυριακή για το «καλό» εισιτήριο της Ευρώπης.

Έτσι όπως τα έχει κάνει η Λας Πάλμας η νίκη είναι μείζονος σημασία μετά από τη νίκη της Κάντιθ (1-0 τη Σεβίλλη). Το θέμα είναι εάν μπορεί έχοντας 8 σερί ήττες. Έχει μαζί της την παράδοση, καθώς μετράει 3/3 νίκες και 5-4-1 στα τελευταία 10 που υποδέχτηκε την Μπέτις. Η Μπέτις επίσης, χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την 6η θέση και φαίνεται να είναι και σε εξαιρετική κατάσταση (4-1-0 στα 5 πιο πρόσφατα και 2 σερί «τρίποντα»). Εάν δεν «ξεφύγει» το σκορ, έχει βάση το Over 4,5 κάρτες, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 4/5 παιχνίδια των Νησιωτών στο «σπίτι» τους.

Το Over 4,5 κάρτες πληρώνει 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αλμερία - Μπαρτσελόνα

Η Αλμερία στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Μπέτις (2-3). Την ζόρισε αρκετά αλλά προδόθηκε από την άμυνά της. Επίσης, ένα από τα τρία γκολ που έφαγε, οφειλόταν σε απίθανο λάθος πρώην παίκτη της αντιπάλου της!

Η Μπαρτσελόνα "καθάρισε" 2-0 τη Σοσιεδάδ και ανέβηκε ξανά 2η. Έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη Χιρόνα (έχασε 1-0 από τη Βιγιαρεάλ) και να γίνει απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία δίνει εισιτήριο για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Εάν συμβεί αυτό, θα περάσει ήρεμο καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, δε χρειάζεται πολλή ανάλυση. Κερδίζει η Μπαρτσελόνα την υποβιβασμένη Αλμερία και κάνει τεράστιο βήμα για την κατάληψη της πολυπόθητης, πλέον, 2ης θέσης. Ωστόσο το 2.00 είναι σε πολύ χαμηλή απόδοση. Αντιθέτως, υπάρχει αξία στο να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός θέλει να βγει πρώτος σκόρερ θα ψάξει λυσσασμένα το γκολ.

Σε απόδοση 1.83 να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο φορ της Μπάρτσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λας Πάλμας – Μπέτις: Over 4.5 κάρτες (απόδοση 1.80), 20:30
  • Αλμερία – Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι (απόδοση 1.83), 22:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ