ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μαρσέιγ θέλει, ο Μπεν Αρφά;

Η Μαρσέιγ θέλει, ο Μπεν Αρφά;
μπεν αρφά

Η Μαρσέιγ καλοβλέπει την "ερυθρόλευκη" πρόταση αλλά... "Έκλεισε" τον Τρεζόρ Μπούτου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ

Τα δημοσιεύματα από την Γαλλία για τo φλερτ του Ολυμπιακού με τον Μπεν Αρφά είναι δεκάδες καθημερινά και πιο πολύ μπερδεύουν παρά ξεκαθαρίζουν το τοπίο.
Το τελευταίο που δημοσιεύτηκε πριν λίγη ώρα (17:15 ώρα Γαλλίας) από την ιστοσελίδα football.fr σίγουρα δεν θα αρέσει στους διοικούντες αλλά και τους φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού δίνει ελάχιστες πιθανότητες στην ομάδα του Πειραιά να φέρει τον Μπεν Αρφά.

"Ο Μπεν Αρφά αρνείται τον Ολυμπιακό... προς το παρόν", είναι ο τίτλος της είδησης που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τους "ερυθροελεύκους".

Το κείμενο βέβαια είναι ακόμη πιο απαοκαρδιωτικό για τους Πειραιώτες αφού σύμφωνα με το περιβάλλον του Μπεν Αρφά η ιδέα του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αρέσει καθόλου στον ίδιο που περιμένει μια πρόταση από την Αγγλία.

"Το περιβάλλον του παίκτη της Μαρσέιγ, Χατέμ Μπεν Αρφά, φέρεται να επιβεβαιώνει την απροθυμία του παίκτη σχετικά με την επιλογή του Ολυμπιακού, θεωρώντας αυτή την προοπτική ως ένα βήμας προς τα πίσω στην καριέρα του μεσοεπιθετικού. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι σαφώς χαμηλότερο απ' αυτό της Ligue 1.

Ο Μπεν Αρφά και οι συμβουλοί του κρατούν την πρόταση του ελληνικού συλλόγου αλλά ελπίζουν ότι θα έχουν καλύτερη προσφορά, κυρίως από το αγγλικό πρωτάθλημα κάτι που προτιμά ο παίκτης",

αναφέρει χαρακτηριστά το δημοσίευμα.

Και ξαφνικά Μπούτου!

Από αλλού το περιμένανε οι φίλοι του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν από αλλού θα τους έρθει. Ο Τρεζόρ Μπούτου "έκλεισε" στον πρωταθλητή Ελλάδας και όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή.

Ο άσος της Μαζέμπε, κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής, είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και επί εποχής Ίβιτς αλλά ο γάμος ήρθε δύο χρόνια αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του παίκτη, Κώστας Μπότος και η διοίκηση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένουν οι λεπτομέρειες προκειμένου ο 24χρονος Κονγκολέζος να πιάσει λιμάνι.

Η συμφωνία είναι για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς περίπου στα 2 εκ ευρώ του 50% του ποδοσφαιριστή. Ο νέος... Ετό αναμένεται στην Ελλάδα τις πρώτες μέρες του 2010 για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να
υπογράψει.

Αγωνία και αισιοδοξία στον Πειραιά

Στον Πειραιά πάντως δεν χάνουν την αισιοδοξία και τις ελπίδες τους να ντύσουν τον Μπεν Αρφά στα "ερυθρόλευκα" και περιμένουν την επίσημη απάντηση του παίκτη.

Άλλωστε θα ήταν παράλογο να τα... βάψουν μαύρα λόγω ενός δημοσιεύματος που ναι μεν επικαλείται το στενό περιβάλλον του 22χρονου, όμως αλήθεια, πόσο έγκυρο είναι;

Σημασία για τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή έχει, πως είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 8 εκατομμύριων ευρώ στην Μαρσέιγ την οποία μάλιστα έχουν κάνει δεκτή οι Μασσαλοί.

Οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες είναι καθοριστικές για την συγκεκριμένη μεταγραφή που κατέληξε τελικά σε σήριαλ με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία και περιμένουν με αγωνία την απάντηση του Γαλλοτυνήσιου, ελπίζοντας πως θα είναι θετική, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ