ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μαρσέιγ προτιμάει ΟΣΦΠ για Μπεν Αρφά

Η Μαρσέιγ προτιμάει ΟΣΦΠ για Μπεν Αρφά
Μπεν Αρφά-Μαρσέιγ-Τουλούζ

Ο Φέργκιουσον δεν θέλει παίκτες, Λιλ δεν υφίσταται, η Μαρσέιγ τον πουλά και μένει η απόφαση Μπεν Αρφά

Μπορεί η κατάσταση να περιπλέχτηκε τη Δευτέρα με τη διαφαινόμενη πρόταση 9.000.000 ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 22χρονο Γαλλοτυνήσιο άσο (κατά 1.000.000 μεγαλύτερη δηλαδή από την αντίστοιχη των "ερυθρολεύκων") αλλά και την διάθεση της Λιλ να μπει στο παιχνίδι με κάποια πρόταση, όμως παρά τις συμπληγάδες από τις οποίες περνάει ο ελληνικός σύλλογος είναι πολύ κοντά στο να βγει αλώβητος.
Και αυτό γιατί ο ίδιος ο Άλεξ Φέργκιουσον "έκαψε" το χαρτί της Γιουνάιτεντ βάζοντας με δηλώσεις του φρένο στα σενάρια για έλευση παίκτη στο "Ολντ Τράφορντ" τον Ιανουάριο, ενώ η διοίκηση της Μαρσέιγ δείχνει να προτιμάει να παραχωρήσει τον παίκτη σε σύλλογο του εξωτερικού και όχι σε μία εκ των ανταγωνιστών της, τη Λιλ.

Ο Φέργκιουσον άναψε... πράσινο για Ολυμπιακό

"Ελπίζουμε ότι ο Γουές Μπράουν θα είναι έτοιμος σε 10 μέρες, ο Ρίο Φέρντιναντ σύντομα, όπως και ο Γκάρι (σ.σ. Νέβιλ), ενώ ο Ράφαελ ξεκίνησε ήδη προπονήσεις.

Θα το παλέψουμε. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και δε θα κινηθούμε για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ μιλώντας στο αγγλικό ραδιόφωνο "Key 103" , με τα τελευταία ρεπορτάζ του γαλλικού Τύπου να τοποθετούν πλέον την ομάδα του Ζίκο σε θέση ισχύος στην υπόθεση.

Και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό ο Μπεν Αρφά να έχει την Τρίτη (22/12) συνάντηση με τους ιθύνοντες της Μαρσέιγ για το θέμα της μεταγραφής του, όπου εκεί οί "Φωκαείς" -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- θα τον ενημερώσουν ότι έχουν στα χέρια τους μία πρόταση που τους καλύπτει οικονομικά από τον Ολυμπιακό και θα τον πιέσουν να πει και αυτός το "ουί".

"Είμαστε σε καλό δρόμο, λογικά η μεταγραφή θα γίνει", είναι μία ατάκα που κυκλοφορεί στους διαδρόμους των γραφείων της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται σε περίπτωση που πειστεί άμεσα ο παίκτης να υπάρχει και ταξίδι στο εξωτερικό από τον γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Γιάννη Χρυσικόπουλου, για να αποσπάσει και τις υπογραφές.

Οι υποψήφιοι αν χαλάσει του Μπεν Αρφά

Φυσικά, επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος αν δεν έχουν πέσει πρώτα οι υπογραφές, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν και ορισμένες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που το όνειρο της μεταγραφής του Μπεν Αρφά ξεθωριάσει απότομα.

Τα ονόματα μάλιστα που έχουν πέσει στο τραπέζι και τα οποία συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες (πάντα στο αρνητικό σενάριο της υπόθεσης Μπεν Αρφά) είναι αυτά του Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος απολαμβάνει της μεγάλης εκτίμησης του Ζίκο, του Ντέιβιντ της Φενέρ και του Ντ'Αλεσάντρο, με τον Φρεντ να έχει και αυτός "ρεύμα" αλλά να προβληματίζει η "αλμυρή" τιμή του.

Εν τω μεταξύ, μπορεί ο Λούα Λούα να μην... έσκισε στα εργομετρικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η υπόθεσή του μπαίνει στο ντουλάπι. Τουναντίον, καθώς ο 29χρονος Κονγκολέζος επθετικός παραμένει στην Αθήνα και κάνει προπονήσεις στου Ρέντη και απλά θα μεταβεί 3-4 ημέρες στο Παρίσι για να περάσει με τους δικούς του τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Λούα Λούα θα κάνει νέα εργομετρικά στο τέλος του χρόνου και αν είναι καλύτερα, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, καθώς υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ