ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ζεζούς: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάγκελσμαν και την Μπάγερν για τη βοήθεια"

Ο Ζόρζε Ζεσούς στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπαρτσελόνα στο Champions League
Ο Ζόρζε Ζεσούς στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπαρτσελόνα στο Champions League © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, ευχαρίστησε τον κόουτς της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς χάρη στη νίκη των Βαυαρών επί της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του τερμάτισε στη δεύτερη θέση και προκρίθηκε στους "16" του Champions League.

H Μπάγερν έφτασε στην άνετη επικράτηση με 3-0 στο Μόναχο επί της Μπαρτσελόνα, που έψαχνε βαθμούς και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα επί της Ντιναμό Κιέβου, οι Καταλανοί έπεσα στην 3η θέση του ομίλου που τους έστειλε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Europa League.

Οι "μπλαουγκράνα" έμεινα εκτός νοκ άουτ φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια, ενώ η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου εξασφάλισε μία θέση στους "16". Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο κόουτς των Αετών αναφέρθηκε στο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον οποίο έπεσε να ευχαριστεί, καθώς εάν οι Βαυαροί δεν επικρατούσαν της Μπαρτσελόνα η ομάδα του δεν θα τερμάτιζε δεύτερη.

"Πρώτον, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που πέρασαν στους "16" της διοργάνωσης. Είναι μια επιτυχία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Νάγκελσμαν για τη βοήθειά του. Η Μπενφίκα ήταν πολύ δυνατή στο πρώτο ημίχρονο, έψαξε τη νίκη, γιατί μόνο αυτή θα μπορούσε να της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιέσαμε καλά την Ντιναμό που είχε έξι βασικούς παίκτες από την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Δεν είναι μία οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ήταν μία ομάδα που μας έβαλε στη μέση, ήλεγχε την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η πίεση, η ομάδα δεν είχε τόσο γκάζι. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά με τις αλλαγές και την υποστήριξη από τους φιλάθλους η αυτοπεποίθηση ανέβηκε στα ύψη", υποστήριξε μετά το φινάλε του αγώνα.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ