CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι 15 ομάδες των νοκ άουτ, εκκρεμεί το Αταλάντα - Βιγιαρεάλ

Ο Ζιλμπέρτο της Μπενφίκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ντα Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζιλμπέρτο της Μπενφίκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ντα Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Μπενφίκα, Λιλ και Ζάλτσμπουργκ εξασφάλισαν την παρουσία τους στη φάση των 16 του Champions League. Απομένει το "εισιτήριο" που θα δοθεί σε Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ.

Μπενφίκα, Λιλ και Ζάλτσμπουργκ εξασφάλισαν μια θέση στα νοκ άουτ του Champions League, ύστερα από την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επικράτησε 2-0 της Ντινάμο Κιέβου στη Λισαβόνα και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα στη 2η θέση του 5ου ομίλου.

Λιλ και Ζάλτσμπουργκ επικράτησαν των Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλης αντιστοίχως και διατηρήθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις του 7ου ομίλου.

Απομένει μόνο ένα "εισιτήριο" από τον 6ο όμιλο, το οποίο θα απονεμηθεί την Πέμπτη σε Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ, αφού ο μεταξύ τους αγώνας μετατέθηκε κατά μία ημέρα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης στο Μπέργκαμο. Οι Ιταλοί προκρίνονται με νίκη στους "16" και το "κίτρινο υποβρύχιο" παίζει για δυο αποτελέσματα.

Οι νικητές κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν το γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου και οι δεύτεροι το γκρουπ των ανίσχυρων. Βάσει κανονισμών, οι νικητές δεν μπορούν να κληρωθούν με τον δεύτερο που βρισκόταν στον όμιλό τους ή με ομάδα από την ίδια ομοσπονδία.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στις 16 του Champions League

  1. Μπάγερν - 2 Νοεμβρίου
  2. Γιουβέντους - 2 Νοεμβρίου
  3. Λίβερπουλ - 3 Νοεμβρίου
  4. Άγιαξ - 3 Νοεμβρίου
  5. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 23 Νοεμβρίου
  6. Τσέλσι - 23 Νοεμβρίου
  7. Ίντερ - 24 Νοεμβρίου
  8. Μάντσεστερ Σίτι - 24 Νοεμβρίου
  9. Παρί - 24 Νοεμβρίου
  10. Ρεάλ - 24 Νοεμβρίου
  11. Σπόρτινγκ - 24 Νοεμβρίου
  12. Ατλέτικο - 7 Δεκεμβρίου
  13. Μπενφίκα - 8 Δεκεμβρίου
  14. Λιλ - 8 Δεκεμβρίου
  15. Ζάλτσμπουργκ - 8 Δεκεμβρίου

Τα γκρουπ δυναμικότητας

  • Ισχυροί: Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ, Ρεάλ, Γιουβέντους, Λιλ
  • Ανίσχυροι: Παρί, Σπόρτινγκ, Ατλέτικο, Ίντερ, Τσέλσι, Μπενφίκα, Ζάλτσμπουργκ

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ