ΑΓΓΛΙΑ

Ύποπτος για βιασμό παίκτης της Γιουνάιτεντ

Ύποπτος για βιασμό παίκτης της Γιουνάιτεντ
σήμα

Νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το θύτη ποδοσφαιριστή της ομάδας

Το πάρτι

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στις 4.15 π.μ. της Τρίτης στο ξενοδοχείο που γινότανε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από καταγγελία ότι μία 26χρονη κοπέλα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι μαθαίνοντας τα νέα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που είχαν ενοικιάσει το ακριβό ξενοδοχείο των 35 δωματίων αποκλειστικά για το πάρτι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένα απλό χριστουγεννιάτικο πάρτι θα κατέληγε να αποτελεί υπόθεση στα χέρια της αστυνομίας του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, οι αρχές δεν είχαν προβεί σε καμία σύλληψη, μέχρι την Τρίτη το απόγευμα, με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Μάντσεστερ να τονίζει ότι " οι έρευνες συνεχίζονται".

Αστυνομικοί βρέθηκαν και το πρωί της Τρίτης στο ξενοδοχείο, με σκοπό να ανακρίνουν το προσωπικό για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πάρτι.

" Η αστυνομία ερευνά για την υπόθεση βιασμού μετά και την αναφορά του γεγονότος στις αστυνομικές αρχές", είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

"Στις 4.15 π.μ. της Τρίτης η αστυνομίας ειδοποιήθηκε από το ξενοδοχείο ότι μία 26χρονη γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού. Οι έρευνες συνεχίζονται".

Ένας καλεσμένος υποστήριξε στην αγγλική εφημερίδα Sun ότι στο πάρτι βρίσκονταν περίπου 100 κοπέλες με μερικές από αυτές να έχουν ταξιδέψει από πολύ μακριά για να δώσουν το "παρών".

Συγκεκριμένα τόνισε: " Ήταν πανέμορφες. Μερικές από αυτές την "έπεφταν" στους ποδοσφαιριστές. Το ποτό έρρεε άφθονο. Και οι ποδοσφαιριστές έπιναν βότκα μπύρα και ουίσκι".

"Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό επειδή επρόκειτο για ένα καταπληκτικό πάρτι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Ρούνεϊ και ο Ρίο (Φέρντιναντ) πέρασαν την περισσότερη ώρα χορεύοντας ενώ ο Γκιγκς έκλεψε την παράσταση μιμούμενος τον Έλβις Πρίσλεϊ".

Μερικοί ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ, όπως υποστηρίζεται, πήγαν στο πάρτι μετά από ένα "μαραθώνιο" από αλκοόλ, ο οποίος ξεκίνησε από ένα καζίνο και συνεχίστηκε σε παμπ με εξωτικές χορεύτριες προτού αυτοί καταλήξουν στο ξενοδοχείο όπου θα γινόταν το πάρτι.

Ο ύποπτος Τζόνι Έβανς

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόνι Έβανς, βρίσκεται υπό κράτηση, ως ύποπτος για την υπόθεση του βιασμού.

Παρουσιάστηκε μόνος του το απόγευμα της Τρίτης στο αστυνομικό τμημα του Μάντσεστερ, αφού προηγήθηκε μονοήμερο ταξίδι του στο Μονακό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει μετά το τέλος του πάρτι.

Ένας αστυνομικός δήλωσε:"Οι ντετέκτιβς που ερευνούν την υπόθεση του βιασμού συνέλαβαν ένα 19χρονο, ως ύποπτο για το βιασμό της 26χρονης γυναίκας. Ο νεαρός παραμένει υπό κράτηση".

Την Τρίτη η νεαρή γυναίκα μετέβει στο ειδικό νοσοκομείο για περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων όπου και τις έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς. Στη συνέχεια έδωσε μία σύντομη κατάθεση στους αστυνομικούς και την Τετάρτη θα δώσει μία πιο λεπτομερή αναφορά.





























TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ