ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κ.Ρονάλντο: "Όνειρο να παίξω Ισπανία"

Κ.Ρονάλντο: "Όνειρο να παίξω Ισπανία"
Ρονάλντο-Μάντσεστερ

Την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε σύλλογο της Πριμέρα Ντιβισιόν, αποκάλυψε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια ημέρα σε ισπανική ομάδα, δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό, είναι όμως το όνειρό μου", τόνισε ο 22χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό παράθυρο για τα "μεγαθήρια" της ισπανικής Λίγκας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, και συνέχισε λέγοντας:

"Μερικές φορές θέλω κάτι που δεν είναι όμως πιθανό. Όμως αυτό είναι το όνειρό μου. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι το αγγλικό από όποια πλευρά και αν το δεις.

Αισθάνομαι πολύ άνετα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι όμορφα εδώ και αν μείνω στο Μάντσεστερ αυτό θα είναι πολύ ωραίο για μένα. Αγαπώ το σύλλογο, τους οπαδούς, και θα ήταν εκπληκτικό για μένα να μένω εκεί για πολλά χρόνια.

Όμως ίσως μία ημέρα, μόνο ο Θεός ξέρει αν θα συμβεί, θα ήθελα να παίξω σε μία ισπανική ομάδα και να βιώσω την εμπειρία".

Ο Πορτογάλος άσος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ήταν μεταξύ των υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς, τίτλος που δεν έχει κατακτηθεί ποτέ από παίκτη που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως βρέθηκα στην κορυφαία τριάδα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω τα κοντινά μου πρόσωπα. Πήρα τη μητέρα μου και της το είπα, στη συνέχεια μίλησα στον αδερφό μου και την αδερφή μου.

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να συγκαταλέγομαι μεταξύ των τριών κορυφαίων παικτών του κόσμου",

κατέληξε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας.









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ