ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Tα θέλουμε όλα"

Ρούνεϊ: "Tα θέλουμε όλα"
Ρονάλντο Ρούνει

Η διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ περνάει από το ιστορικό ντέρμπι του Άνφιλντ κόντρα στην Λίβερπουλ

Οι "μπέμπηδες" θέλουν να αυξήσουν το επιτυχημένο σερί που έχουν στην έδρα της περσινής φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ο Γουεϊν Ρούνεϊ που αγωνίστηκε ως αρχηγός στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρόμα είναι έτοιμος να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ντέρμπι.
Πιθανή νίκη θα δώσει "αέρα" εννέα πόντων στην Μάντσεστερ στην κατάταξη και σαφές προβάδισμα έναντι της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου.

" Το ματς με την Λίβερπουλ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πιθανόν το σημαντικότερο της χρονιάς. Δεν θα κρίνει το τίτλο αλλά θα αποτελέσει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λίβερπουλ πέτυχε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Μαρσεϊγ στο "Βελοντρόμ" για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας", τόνισε σε δηλώσεις του ο Άγγλος άσσος.

Η Μάντσεστερ έκανε το πρώτο βήμα που χρειάζεται για να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ καθώς πέρασε στους "16" της διοργάνωσης και ο Ρούνεϊ ονειρεύεται την κατάκτηση του νταμπλ Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ.

" Ελπίζω να πάμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι στην Ευρώπη και να φθάσουμε στον τελικό. Εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Τα θέλουμε και τα δύο", ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ που αναφέρθηκε και στην ισοπαλία της ομάδας του με αντίπαλο την Ρόμα την περασμένη Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς παίκτες : " Ήταν φανταστική εμπειρία να είσαι αρχηγός της Μάντσεστερ. Το σημαντικό ήταν να πάρουμε αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση. Ήταν μία καλή ευκαιρία στους νέους παίκτες να δείξουν τις ικανότητες τους. Ο προπονητής έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τους νέους παίκτες στην ομάδα. Έχουν μεγάλες ικανότητες και το μέλλον είναι ευοίωνο για αυτούς. Η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα".






TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ